Hopp direkte til innhold
Foto: Hamar vandrerhjem Vikingskipet

Motivasjonssamling LHL Transplantert

LHL Transplantert inviterer til motivasjonshelg for medlemmer fra hele landet fredag 20. mai til søndag 22. mai på Hamar Vandrerhjem, Vikingskipet.

20. mai

Motivasjonssamling LHL Transplantert

Motivasjonssamling på Hamar 20.-22. mai 2022.
Tid 16:00 Sted Hamar Vandrerhjem, Vikingskipet
Egenandel (medlem) 500,-

Å være motivert er å være engasjert, aktiv og handlende. Motivasjon er den drivkraften du behøver for å få gjennomført en handling eller for å få gjort en endring. Å ha god motivasjon bidrar til bedre fysisk og psykisk helse, og til økt velvære.

Påmelding

Påmelding til eller 91 80 59 66 innen 1. mai (gi beskjed om allergier eller spesielle behov)

Samlingen betales i hovedsak av midler fra Stiftelsen DAM.

Reiseutgifter over kr 200 vil bli dekket.

Egenandel:

  • 500 kroner for medlemmer
  • 1 500 kroner for ikke-medlemmer

Egenandel betales på forhånd, og senest 1. mai, til kontonummerr: 3207.25.90731
Merkes med betalingsinfo: "K-506005/P-50602. Egenandel motivasjonssamling LHL Transplantert".

Enkeltrom

Vi følger gjeldende råd og retningslinjer i forhold til smittevern. Enhver har et personlig ansvar for å holde seg hjemme ved mistanke om Covid-19 eller sykdom. Alle bør selv ta en personlig risikovurdering (evnt sammen med lege) om det er tilrådelig for akkurat deg å delta på samling.

Gode kollektivmuligheter med tog fra Trondheim, Oslo. Innlandet og Sørlandet. Tog direkte fra Gardermoen. Mulighet for å bli hentet/kjørt på togstasjonen. Gode parkeringsmuligheter ved vandrerhjemmet.

Velkommen
Hilsen oss i arbeidsutvalget

Støttet av Stiftelsen Dam

Støttet av Stiftelsen DAM

Målgruppe

Transplanterte blir prioritert til de 30 plassene vi har fått tildelt. Det åpnes opp for pårørende om vi ikke fyller plassene.

Program

Det at vi i LHL Transplantert endelig kan møtes igjen etter pandemi og isolasjon, at vi kan sees, snakke sammen ansikt til ansikt, le sammen, spise god mat sammen og kose oss i lag er vel kanskje den beste motivasjonen av alt!

Men vi vil også by på et variert program med fysiske aktiviteter (tilpasset alle), lunch-tur, motivasjonsforedrag, kjønnsinndelte gruppesamtaler, koselige måltider, grillfest og mye mere.

Konkret program vil bli sendt de påmeldte ca 2 uker før samling.