Hopp direkte til innhold

Ortopedi - behandling av sykdommer og skader i bein, ledd og muskulatur

Ortopedene i LHL behandler plager i skjelett, sener, muskler og ledd. Vi har dyktige og erfarne spesialister på hofte, rygg, kneledd, hånd, fot, skulder, albue og idrettsskader.

Ortopedisk undersøkelse: En utredning av mulig sykdom i muskel-/skjelettapparatet består av klargjøring av sykdomshistorie, kroppsundersøkelse, bildediagnostikk (MR og/eller CT) og laboratorieundersøkelser.

Ortopedisk behandling: Vi behandler sykdom (betennelse, svulster og slitasje/artrose) i bein, ledd og muskulatur, og ortopediske skader som beinbrudd og leddbånd-, muskel- og seneskader.

Ortopedi er læren om bein, beinskader, beinsykdommer og behandling av dette. Fagfeltet befatter seg også med skader og sykdom i ledd og muskulatur.

LHL har et bredt tilbud innen ortopedi, med kurs, helsefremmende trening, behandling og operasjon ved flere av våre klinikker over hele landet.

Ortopediske plager vi kan hjelpe deg med

Kurs: Aktiv med artrose

Nyere forskning viser at kursing av pasienter er en meget effektiv metode for å redusere smerte og bedre funksjon hos pasienter med langvarige plager.

Våre undervisningsopplegg er utarbeidet i tråd med nasjonale retningslinjer, og består av både teoretisk og praktisk del (trening).

Kurs- og oppfølgingstilbud er for deg med kne- eller hofteartrose eller for deg som har en "rynkete" (degenerativ) menisk.

 

Kontakt oss for å bestille time