Hopp direkte til innhold

Ortopedi - behandling av sykdommer og skader i bein, ledd og muskulatur

Ortopedene i LHL behandler plager i skjelett, sener, muskler og ledd. Vi har dyktige og erfarne spesialister på hofte, rygg, kneledd, hånd, fot, skulder, albue og idrettsskader.

Ortopedisk undersøkelse

En utredning av mulig sykdom i muskel-/skjelettapparatet består av klargjøring av sykdomshistorie, kroppsundersøkelse, bildediagnostikk (MR og/eller CT) og laboratorieundersøkelser.

Ortopedisk behandling

Vi behandler sykdom (betennelse, svulster og slitasje/artrose) i bein, ledd og muskulatur, og ortopediske skader som beinbrudd og leddbånd-, muskel- og seneskader.

LHL har et bredt tilbud innen ortopedi

Du kan komme til konsultasjon og utredning hos oss i Oslo (Nimi), Bodø og på Gardermoen.

Hvis utredning viser at du trenger operasjon gjøres dette på LHL-sykehuset Gardermoen. Flere av disse behandlingene er også dekket av det offentlige, innen ordningen Fritt behandlingsvalg. Slik velger du oss

På Nimi kan du også få rehabilitering (tilpasset trening) etter operasjon.

Kurs: Aktiv med artrose

Nyere forskning viser at kursing av pasienter er en meget effektiv metode for å redusere smerte og bedre funksjon hos pasienter med langvarige plager.

Våre undervisningsopplegg er utarbeidet i tråd med nasjonale retningslinjer, og består av både teoretisk og praktisk del (trening).

Kurs- og oppfølgingstilbud er for deg med kne- eller hofteartrose eller for deg som har en "rynkete" (degenerativ) menisk.

Kontakt oss for å bestille time