Hopp direkte til innhold
Trening

Medisinsk yoga Spenningsregulering

Medisinsk yoga passer for alle, du trenger ikke ha erfaring med yoga eller ha en konkret sykdom/plage for å delta. Øvelsene er myke og rolige, men likevel virkningsfulle.

Pris klippekort
1 800,- /10 ganger
Pris dropin
200,- /gang
Klippekort koster kr 1800 for 10 ganger. Maks varighet på dette er 12 uker

Medisinsk yoga er en forskningsbasert og terapeutisk yogaform.

Medisinsk yoga kan hjelpe hvis du sliter med kroniske smerter, stressrelaterte plager, utmattelse, hjertelidelser, hormonelle forstyrrelser, rygg/bekken/nakke-plager etc.

Er du frisk kan medisinsk yoga bidra til å forebygge stivhet og smerter i kroppen, samt gi deg en opplevelse av økt balanse i kropp og sinn.

Oppstart: vi starter opp igjen dette tilbudet når koronapandemien er under bedre kontroll.

Kort beskrivelse

I løpet av kurset vil du få forståelse for hva medisinsk yoga er og hvordan du kan bruke ulike teknikker for å redusere spenning i kroppen. Gjennom bruk av langsomme bevegelser og et våkent sanseapparat er målet å opparbeide ett hensiktsmessig bevegelsesmønster, bruke kroppens muskulatur mer effektivt og å gi slipp på unødvendige spenninger.

Passer for

Deg som ønsker økt selvinnsikt, øke evnen til oppmerksomt nærvær, mer overskudd og evne til å falle til ro.

Våre spesialister

Mona Lavik

Mona Lavik

Sykepleier
LHL-klinikken Bergen

Mona er sykepleier og yogainstruktør. Videreutdanning i mindfulness, medisinsk yoga og motiverende intervju. Klinisk erfaring fra både rehabilitering og hjerteavdeling på flere sykehus i tillegg til rehabilitering hos LHL. Erfaring fra flere kliniske studier og prosjekter.