LHL-klinikken Bergen

Hopp direkte til innhold
Aktivitetsmedisin

Kurs i helse- og stressmestring

Har du helseplager eller sykdom som det er vanskelig å håndtere?

Pris
795,- /kurskveld
Prisen per kurskveld er kr 795,- inntil du har oppnådd frikort. Deretter er prisen kr 450,- per kurskveld.
  • Varighet: Kurset foregår på onsdager, kl. 19.00 til kl. 21.00

Er du sliten, bekymret, irritabel, plaget med smerte eller andre kroppslige problemer? LHL-klinikken Bergen tilbyr kurs og individuelle konsultasjoner om helse- og stressmestring.

Psykologspesialist Svein Folmo tilbyr nå nytt kurs og individuelle samtaler om helse- og stressmestring i samarbeid med sykepleier Mona Lavik og sosionom Arne Huus ved LHL-klinikken Bergen. Henvisning fra lege anbefales.

Oppstart: fortløpende.

Sted: LHL-klinikken Bergen, Nesttunveien 92.

Kort beskrivelse

Innholdet i kurset vil være praktisk opplæring i stress-reduserende metoder som du senere kan bruke på egenhånd. Undervisningen og metodene er basert på kognitiv terapi, mindfulness og medisinsk yoga.

Praktisk informasjon

Kurset vil bestå av en gruppe på 6 – 10 deltakere og ledes av psykolog i samarbeid med sykepleier med spesialkompetanse i stressreduserende metoder.

I tillegg er det mulighet for individuelle samtaler med psykolog, sykepleier eller sosionom.

Våre spesialister

Svein Folmo

Svein Folmo

Spesialist i klinisk psykologi

LHL-klinikken Bergen

Svein Folmo er spesialist i klinisk psykologi fra 1991 og har spesialistutdanning i kognitiv terapi og mindfulness-baserte metoder. Han har lang erfaring som psykoterapeut, veileder og foreleser fra blant annet LHL-klinikkene Krokeide, Psykologisk fakultet ved UiB og diverse forskningsprosjekter.

Mona Lavik

Mona Lavik

Sykepleier

LHL-klinikken Bergen

Mona er sykepleier og yogainstruktør. Videreutdanning i mindfulness, medisinsk yoga og motiverende intervju. Klinisk erfaring fra både rehabilitering og hjerteavdeling på flere sykehus i tillegg til rehabilitering hos LHL. Erfaring fra flere kliniske studier og prosjekter.

Arne Huus

Arne Huus

Sosionom. Jobbrådgiver.

LHL-klinikken Bergen

Arne Huus er utdannet sosionom med videreutdanning innen arbeidspsykologi- og ledelse. Han er i tillegg godkjent veileder innen sosialmedisinske fag.

Arne har lang og bred erfaring med hjertepasienter blant annet som leder for rehabiliteringskurset ved tidligere LHL-klinikkene Krokeide i over 30 år.