Hopp direkte til innhold

Smittevern

Polikliniske pasienter og evt. nødvendig ledsager må bruke munnbind under opphold på klinikken.

Pust & Pes treningssenter er nå midlertidig stengt, ut januar måned 2022.

Viktig melding
Muskel og skjelett

Fysioterapi | Fysioterapeut

Hos våre fysioterapeuter i Bergen får du en grundig undersøkelse basert på din sykehistorie. For å komme frem til riktig behandling er vi avhengig av å finne riktig diagnose. Våre fysioterapeuter baserer seg på vitenskapelig dokumenterte undersøkelser og hjelper deg til å bli friskere.

Pris
700,- /første konsultasjon
Pris
450,- /oppfølging
  • Ventetid: Kort ventetid

Fysioterapeut Bergen

LHL-klinikken Bergen har fysioterapeuter med lang erfaring innen ledd-, muskel- og skjelettskader, artrose, hjertesykdom og mye mer.

Kort beskrivelse

Ved LHL-klinikken Bergen er vårt fremste mål å gjøre deg frisk gjennom trening og rehabilitering. Der det er behov supplerer vi med annen hensiktsmessig behandling.

Våre fysioterapeuter hjelper deg med:

  • plager i nakke, skulder og rygg
  • artrose i kne og hofte
  • muskel- og skjelettplager
  • hjerterehabilitering
  • hjertesykdom
  • ryggrehabilitering av pasienter med langvarige ryggplager
  • trening: veiledning og oppfølging
  • livsstilsveiledning og motivasjon

Våre spesialister

Hege Alfstad

Hege Alfstad

Fysioterapaut
LHL-klinikken Bergen

Hege Alfstad er spesialfysioterapeut med videreutdanning i "Motiverende intervju" og en rekke kurs innen trening, smerte, muskel- og skjelettplager.

Hun Hege Alfstad har mangeårig erfaring innen rehabilitering muskel- og skjelettproblematikk i rygg og nakke. Spesialfelt skulderrehabilitering, hjerterehabilitering, og trening. Arbeidet med barnefysioterapi og som trener. Hun er sertifisert innen Aktiv A, og har deltatt i flere kliniske studier.

Hun har spesialkompetanse innen artrose i kne og hofte, nakke-, skulder- og ryggplager, hjertesykdom, muskel- og skjelettplager, trening og veiledning, livsstilsveiledning og motivasjon.

Jannecke Monsen

Fysioterapeut
LHL-klinikken Bergen

Jannecke Monsen er spesialfysioterapeut med lang erfaring og en rekke kurs innen trening, bevegelse, ortopedi, rehabilitering, livsstil og kognitiv terapi. Hun er sertifisert innen Aktiv A, og har deltatt i flere kliniske studier.

Hun har mer enn 30 års erfaring med treningsveiledning (både individuelt og i grupper) av pasienter med ulike diagnoser og sammensatte utfordringer. Videre har hun nesten 20 års erfaring med funksjonell ryggrehabilitering av pasienter med langvarige ryggplager.

Hun har spesialkompetanse innen: treningsveiledning og -oppfølging, artrose i kne og hofte, ryggplager, muskel- og skjelettplager, livsstilsveiledning og motivasjon.

Kontakt oss

Telefon 55 11 41 50

Åpningstider telefon: man–fre, kl. 8.30–11 og 12–15

E-post Kontaktskjema

Vi svarer så fort vi kan innenfor våre åpningstider.

Adresse: Nesttunveien 92, 5221 Nesttun. Reise hit

Postadresse: Postboks 384 Nesttun, 5853 Bergen

Her finner du oss: