Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

Erfaringer fra pasienter

Feiringklinikken åpnet i 1989, Glittreklinikken i 1991. Siden da har vi behandlet 150 000 pasienter. Her er noen av dem.

Laila

Mitt liv har fått en ny tidsberegning - før og etter Feiring.

Fikk i august 2014 hjerteinfarkt, og alt i november var jeg på rehabilitering i 4 uker. Der var det ingen kjære mor. Og takk for det!

I dag er jeg meget aktiv og tilbake i 100 prosent jobb etter to måneder. Jeg trener på treningsenter, går turer, skiturer og er ellers meget aktiv. Dette hadde jeg ikke turt om det ikke hadde vært for Feiring. Men er bedre trent i en alder av 49 enn jeg noen gang har vært! Så tusen takk!

Ting er ældri så gæærne at det det itte er godt for no!

Pasient i 2014

Mona

Fantastisk ekspertise og hyggelige dyktige ansatte fra A til Å. Jeg var tilbake på Feiring 16. mars 2018 for kontroll. Jeg vil takke alle på Feiringklinikken.

Pasient i 2017

Olav Kristian

Dette er vel det nærmeste en kan komme det beste av det beste. Et fremragende sykehus og personell. Er så til de grader fornøyd, vil rette den største takken jeg kan frembringe til klinikken og alle de supre ansatte. Tusen tusen takk til dere alle! Ord blir fattige her.

Pasient i 2010

Trond-Harald

Oppholdet på Glittreklinikken var vendepunktet for meg.

Jeg fikk god veiledning og ny motivasjon. Ikke mist var det viktig at det var hele mennesket som ble ivaretatt.

Gjennom veiledning i kosthold og fysisk trening skjønte jeg at jobben måtte jeg gjøre selv.

Det var et flott opphold hvor jeg lærte mye om meg selv, og hva vi egentlig er kapable til å endre for at vi skal få et bedre liv på alle måter.

Pasient i 2017

- Ungene har fått faren sin tilbake
- Ungene mine har fått faren sin tilbake. Fra å våke over sykesengen min, er vi nå ute og går tur. Og vi er ute og spiser sammen, sier Gudmund.

Jeg har fått friheten tilbake, sier Gudmund Stenseng.

Martin Steen

/erfaringer-fra-pasienter/gudmund-stenseng---pasienthistorie/

Kurt Eirik Njåstad
Fantastiske leger og personell. Vart operert på Feiring 7. mai 2015 og fekk etter oppholdet på Feiring opptrening på Krokeide (LHL-klinikkene Bergen). I dag jobber eg fortsatt som maskinsjef på havgående fiskebåt. Tusen takk!

Kurt Eirik Njåstad, tidligere pasient, Feiringklinikken

Les historien til Kurt Eirik

Tor Amundsen
Skrev Feiringklinikkdiktet da jeg var på rehabilitering på Feiringklinikken seinhøstes 2009. Er skrevet på Totning og rett fra levra.

Tor Amundsen, tidligere pasient, Feiringklinikken

Les Feiringklinikkdiktet

Nytt sykehus på Gardermoen

I mars 2018 flyttet Feiringklinikken og Glittreklinikken inn i det nye LHL-sykehuset Gardermoen. Her skal vi behandle omkring 15 000 pasienter årlig.