Hopp direkte til innhold
Trening og fysisk aktivitet

Video: Bevegelighet og avspenning

Lengde: 18 min. Hensikten med programmet er å bidra til bevegelse av hele kroppen gjennom rolige og kontrollerte øvelser. Øvelsene og avspenningen kan påvirke til økt ro i kroppen og til en roligere og dypere pust.

Programmet har lav intensitet, og inneholder

  • rolig oppvarming
  • 6 bevegelighetsøvelser
  • avspenning.

Øvelsene krever ikke utstyr og kan gjøres sittende eller stående. Programmet kan passe for de fleste, man velger selv hvor store bevegelser man gjør.

Bevegelighet og avspenning

Dette programmet kan gjennomføres som en egen treningsøkt, eller du kan gjøre programmet etter for eksempel Styrke med kroppsvekt og strikk eller Fysisk aktivitet, nivå 1.

Tips:

  • Klikk på ikonet for fullskjerm Vimeo ikon fullskjerm (nederst til høyre på videoen) så er det enklere å få meg seg trim-økten
  • Kan du koble til TV-skjerm, er det kanskje enda enklere? Last ned vimeo-app (gratis) og du er i gang. https://help.vimeo.com/hc/en-us/articles/115007416167 

Få nyhetsbrev fra LHL

Her kan du lese nytt om fysisk aktivitet og helse, kosthold, korona, allergi, luft, pasientrettigheter og mye mer som kan hjelpe deg med å få en god helse.

Ved å registrere din e-post samtykker du til at LHL kan sende deg nyhetsbrev. Vi bruker ikke din e-postadresse til noe annet enn dette.

Du kan når som helst melde deg av. Les mer om hvordan vi behandler dine data på lhl.no/personvern
Vi bruker Mailchimp til å sende nyhetsbrev. Les om MailChimp og personvern.