Hopp direkte til innhold

Kyllingwok med sukkererter

Bilde av woket kylling med sukkererter i bolle med spisepinner.

Lag en lett og god rett som passer for de aller fleste. Mange matprodukter og ingredienser har i dag et allergifritt alternativ – enten det er fri for gluten eller melk – og denne retten kan du enkelt tilpasse for personer som har en allergi.

Dersom du bruker glutenfri soyasaus og forsikrer deg om at buljongterningene også er uten gluten er denne kyllingwoken fri for gluten, melk, egg, nøtter og peanøtter.

Vær oppmerksom å at noen kan være allergisk overfor en eller flere av de andre ingrediensene. Da kan du erstatte ingrediensen med en annen. 

Kyllingwoken inneholder sambal oelek, en sterk pasta laget av rød chili, ingefær, lime og sitrongress. Dette kan sløyfes dersom du ikke liker så sterk mat.

Se hele oppskriften på kyllingwok med sukkererter.

Visste du at LHL har en stor samling helsevennlige oppskrifter?

Se oversikten over LHLs oppskrifter – de kan tilpasses til personer som har en allergi og fremdeles være sunne! 

Publisert 11.04.2016