Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Potetsalat
Foto: Shutterstock

Potetsalat uten melk, egg og gluten

Potetsalater kjøpt i butikken har ofte dressinger basert på melkeprodukter, men du kan lage en like god potetsalat i en fei med dressing basert på olje.

Dressing: 

  • ½ dl olivenolje
  • ¼ dl hvitvinseddik 
  • Saften fra en halv sitron
  • ¼ tsk. salt
  • Litt pepper

Ingredienser

  • Ca. 500 gram kalde kokte poteter
  • 6-8 cherrytomater
  • Evt. ¼ chili 
  • ½ rød løk
  • 2 ss kapers

Slik gjør du

  1. Del poteter og tomater i terninger og hakk chili og rød løk og bland det i en skål.
  2. Rist sammen olivenolje, hvitvinseddik, sitronsaft, salt og pepper i et glass
  3. Rør dressingen i potetblandingen og servér! 

Næringsinnhold per porsjon