Hopp direkte til innhold

Frokostskål med cottage cheese, poppede gresskarkjerner, banan og kiwi

bilde av skål med cottage cheese, banan og kiwi
Frokost må ikke være brødskiver. Dette alternativet er enkelt å lage en travel morgen!

En frisk og proteinrik frokost som holder deg mett lenge.

Ingredienser til én porsjon:

  • 1 ss gresskarkjerner
  • 1 kiwi, i biter
  • ½ banan, i biter
  • 2 dl cottage cheese (evt. mager eller fettfri)

Slik gjør du:

Rist gresskarkjerner i en tørr stekepanne til de får farge og/eller begynner å poppe.

Legg lagvis cottage cheese, kiwi, banan og gresskarkjerner i en skål. Server!

Næringsinnhold pr. porsjon

Energi 350 kcal
Fett 14 g (35 E%)
Mettet fett 6,5 g (16,5 E%)
Umettet fett 6 g (15 E%)
Karbohydrater 26 g (30 E%)
Kostfiber 3 g
Protein 30 g (34 E%)
Salt 0,8 g

(Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet)

Publisert 24.08.2016