LHL

Hopp til innhold
Foto: Christopher Olssøn

LHL-klinikkene Feiring

Landets nest største hjertesenter.

Vi tilbyr

Hjerteutredning
Utredning ved mistanke om trange eller tette kransårer, eller klaffeproblematikk.

Operasjoner og invasiv kardiologi
PCI og bypassoperasjoner, operasjoner for hjerteklaffsykdommer, utposninger på hjertet og rytmeforstyrrelser (ablasjon).

Slankeoperasjoner
Vi tilbyr slankeoperasjoner.

Hjerterehabilitering
Hjerterehabilitering av ulik varighet, der aktiv opptrening, kostveiledning, røykeslutt, hjelp til å takle stress/psykiske belastninger og tilbakeføring til arbeid er viktige ingredienser.

Nyhet: Pårørende - en ressurs for livet
Kurset skal bidra til at pårørende til koronarsyke får hjelp og støtte til å mestre omstillinger og utfordringer i hverdagen. Kurset er gratis.

Slankeoperasjon

LHL-klinikkene Feiring tilbyr slankeoperasjoner. Hos oss får du tett oppfølging fra første konsultasjon og et helt år etter operasjonen. Lurer du på om en slankeoperasjon er noe for deg? Vi tilbyr en gratis, uforpliktende konsultasjon for å diskutere dine muligheter.

Bestill gratis konsultasjonVåre operasjonsmetoder:

Hjerteklinikken ved Mjøsa

LHL-klinikkene Feiring er spesialsykehuset for utredning, behandling og rehabilitering av voksne hjertesyke. Klinikken ligger i landlige, idylliske omgivelser ved Mjøsa i Eidsvoll kommune, fire mil nord for Gardermoen. Feiring byr på flott turterreng og vi har en familievennlig badestrand i umiddelbar nærhet.