LHL

Hopp direkte til innhold

Aktivt tilstede under Arendalsuka

Med egen stand og stort engasjement fra fire lokallag har LHL vist seg frem under Arendalsuka.

Midt i vrimlet av folk og telt har LHL sin lilla utsmykning vært godt synlig under Arendalsuka. Lokallagene LHL Arendal og omegn, LHL Grimstad, LHL Risør og LHL Froland har sammen sørget for at alle forbipasserende har fått vite mer om hva LHL gjør og står for. I tillegg har tilbudene lokallagene har til lokalbefolkningen blitt aktivt formidlet.

Interessen har vært stor og tilbakemeldingene gode fra folk i alle aldre. Voksne har stoppet opp og pratet om helserelaterte problemstillinger. Barn har kommet innom for å få hjertesmykker. Politikere har vist interesse for LHL sitt pasientengasjement. Samtalene har vært mange og gode. Arendalsuka er utvilsomt en god anledning for LHL til å nå ut til mange ulike grupper.

Wenche og Kjell Monrad var to av de frivillige som bemannet standen. De har vært medlemmer i LHL i henholdsvis 40 og 20 år, og var med på Arendalsuka for andre gang. Begge kunne bekrefte at LHL sin tilstedeværelse både blir oppfattet som viktig og positiv.

– Mange stopper opp og er nysgjerrige på hva vi i LHL gjør. Noen kjenner ikke til oss fra før, mens andre er eller har vært medlem. Uansett er det gøy å kunne fortelle om LHL, den store utviklingen organisasjonen er inne i og skryte av hvor spennende det er å være med i en organisasjon som ikke står stille, forteller ekteparet.

LHL takker de fire lokallagene for innsatsen og bidraget til å spre budskapet om et bedre liv.