LHL

Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

LHL anbefaler Betavivo

LHL har inngått en treårsavtale med Trimb Healthcare om produktet Betavivo. LHL anbefaler Betavivo på grunn av den høye andelen av betaglukan fra havre som har vist å ha en positiv effekt på kolesterolet.

Det er godt dokumentert at betaglukan fra havre – som Betavivo er en god kilde til – er gunstig for kolesterolverdiene i blodet. LHL er opptatt av at det skal være enkelt å spise sunt, noe Betavivo bidrar til.

– Betavivo havrehjerter kan spises av alle, enten man har høyt kolesterol fra før eller ønsker å forebygge at man får det, uttaler generalsekretær Frode Jahren.

Hva er Betavivo?

Bilde av boks med Betavivo havrehjerterBetavivo havrehjerter. Betavivo havrehjerter er sprø havrehjerter med havrefiber, maismel og fruktose. Betavivio havrehjerter spises som en frokostblanding. Den kan for eksempel blandes med melk, yoghurt og friske bær.

Betaglukan i havrehjertene bidrar til å opprettholde normale kolesterolverdier. Det bidrar til å senke kolesterolet samt til å begrense blodsukkerstigningen dersom det inntas som en del av et måltid. Mengden betaglukan er standardisert i havrehjertene. En porsjon om dagen er tilstrekkelig. Pakken inneholder et praktisk porsjonsmål i papp.

Ønsker du mer informasjon om produktet? Gå til betavivo.se eller ring kundetelefon 90 75 03 96.

Betavivo selges kun på apotek og kommer i pakninger på 644 gram, pakken inneholder 28 porsjoner.