Hopp direkte til innhold

Kurs for noen hver

Bilde av noen eldre menn som snakker sammen, de sitter rundt et bord.
Kursene til LHL er en god mulighet til å hente inspirasjon og lære noe nytt.

LHLs kurskalender er full av spennende kurs for deg som ønsker å engasjere deg. Følg med i kalenderen og hold deg oppdatert om kurs som passer for nettopp deg.

Enten du ønsker å engasjere deg som likemann, som triminstruktør eller å få inspirasjon og påfyll innenfor det området du allerede er engasjert, så finnes til tilbud for deg i høstens kurskalender. I LHLs kurskalender på lhl.no kan du holde deg oppdatert på hvilke kurs som tilbys på ethvert tidspunkt.

Her er noen smakebiter:

Turlederkurs i Drammen, 24. – 26. september 

LHLs turgrupper er en viktig del av LHLs arbeid innen fysisk aktivitet. Det gjøres mye godt turlederarbeid ute i lokallagene, og nå er det på tide at alle våre flotte frivillige turledere får tilbud om egne kurs! Derfor er det en glede å kunne invitere til "Turlederkurs" som går av stabelen 24.-26. september 2015 i Drammen. Dette er et pilotkurs, og deltakerne vil få anledning til å påvirke endelig utforming av kurskonsept.

Triminstruktørkurs “Fysisk aktivitet nivå 1” og “Fysisk aktivitet nivå 2” på Feiring, 9. – 11. oktober 

Trenger du inspirasjon og kunnskap for å lede en allerede etablert likemannsbasert trimgruppe? Eller ønsker du å starte en ny, er dette kurset for deg. Kurset passer for både erfarne og nye triminstruktører. Høsten 2015 ferdigstiller LHL nye trimprogrammer med ny musikk, så nå har laget en kjempeflott anledning til å gi sine erfarne og nye instruktører et skikkelig faglig påfyll og ny inspirasjon.

Triminstruktørkurs “Fysisk aktivitet nivå 2” og “Vanntrim” på Feiring 16. – 18. oktober  

Trenger du inspirasjon og kunnskap for å lede en allerede etablert likemannsbasert trimgruppe/vanntrimsgruppe? Eller ønsker du å starte en ny? Da er dette kurset for deg. Kurset passer for både erfarne og nye triminstruktører. Høsten 2015 ferdigstiller LHL nye trimprogrammer med ny musikk, så nå har laget en kjempeflott anledning til å gi sine erfarne og nye instruktører et skikkelig faglig påfyll og ny inspirasjon.

Likemannskurs, hjerneslag i Oslo, 22. – 23. oktober

LHL ønsker å tilby personer som har hatt hjerneslag og deres pårørende en aktiv likemannstjeneste på telefon. Tjenesten skal være betjent av motiverte likemenn som selv har erfart hjerneslag eller er pårørende til noen som har erfart dette. Vi arrangerer derfor kurs for likemenn innen hjerneslag over to dager med overnatting i Oslo 22. oktober – 23. oktober.

Grunnkurs i likemannsarbeid på Gardermoen, 5. – 6. november

LHL trenger stadig nye dyktige og motiverte likemenn. Vi arrangerer derfor grunnkurs i likemannsarbeid over to dager i november for likemenn fra hele Norge. Kurset passer best for nye likemenn, men også erfarne likemenn eller andre med interesse for likemannsarbeid kan ha nytte av kurset.

Publisert 08.09.2015