Sandnes og Stavanger

Hopp direkte til innhold

Vi har åpent for fysisk oppmøte, og følger retningslinjene for smittevern. Har du vært utenlands, har du feber eller luftveissymptomer? Ring oss for nærmere avklaring på 52 69 69 69 så får du tilbud om video- eller telefonkonsultasjon

Vi fortsetter med videokonsultasjoner hos våre allmennleger. Bestill på telefon 52 69 69 69.

Se vår temaside om koronavirus.

Viktig melding
Urologi

Fjerning av prostatavev TUR-P

En forsnevring i prostata på grunn av at kjertelen er forstørret. Dette gir vannlatingsplager med redusert avløp fra urinblæren.

Konsultasjon
1 950,-
Eventuelle tillegg for tilleggstester og forbruksmateriell.
Ansvarlig lege:
Inga Norunn Jacobsen
  • Ventetid: Kort ventetid
  • Varighet: Oppholdet varer noen få timer.
  • Sykmelding: Sykemelding etter inngrepet avhenger litt av yrke, men er vanligvis 2 – 4 uker.

Forholdene kan bli bedre med en dagkirurgisk operasjon der kanalen for urinrøret gjennom prostata blir åpnet ved å fjerne det innerste av prostatakjertelen.

Kort beskrivelse

Forsnevring i prostata på grunn av at kjertlene er forstørret. Dette gir vannlatingsplager med redusert avløp fra blæren. Forholdene kan bli bedre med en operasjon der kanalen i urinrøret åpnes, ved å fjerne noe av prostatakjertelen.

Våre spesialister

Inga Norunn Jacobsen

Inga Norunn Jacobsen

Spesialist generell kirurgi, urologi og ortopedi

Forusakutten

Utdannet som lege ved Universitetet i Bergen, ferdig i 1985. Har senere spesialisert seg innen fagområdene generell kirurgi og urologi i 2005, og ortopedi i 2009.

Har jobbet ved Stavanger Universitetssykehus siden 1994, innenfor Urologisk seksjon, generell kirurgisk avdeling, samt ortopedisk avdeling.