Hopp direkte til innhold

Vi holder åpent, med strenge smitteverntiltak

Time til korona-test bestilles på telefon 52 69 69 69. 

Forusakutten setter ikke vaksiner fra Johnson & Johnson (Janssen-vaksinen). Det er heller ikke mulig å bestille konsultasjon for vurdering til vaksinering.

Viktig melding

Vaksinesenter

Forusakutten vaksinesenter tilbyr vaksinering og reisemedisinsk rådgivning for privatpersoner og bedrifter. Vaksinering og reisemedisin utføres i henhold til FHIs faglige føringer.

Privatpersoner

Ikke alle vaksinene du får gjennom barnevaksinasjonsprogrammet, gir beskyttelse livet ut. Folkehelseinstituttet anbefaler derfor påfyll av enkelte vaksiner i voksen alder for å opprettholde beskyttelse mot sykdommene. 

Yrkesvaksinering

Hensikten med yrkesrettet vaksinering er å forebygge smitte som følge av eksponering i arbeidsmiljøet eller ved tjenestereiser. 

Mange bransjer har økt risiko for smittsomme sykdommer i det daglige arbeidet. Det kan for eksempel være vaktmestere, ansatte i vann og avløp, helsepersonell, veterinærer, skogsarbeidere eller ansatte i avfallshåndteringsbransjen.

Mange bedrifter har oppdrag som medfører internasjonal reisevirksomhet for de ansatte, med økt risiko for smittsomme sykdommer.