LHL-sykehuset Gardermoen

Hopp direkte til innhold
Foto: Agurtxane Concellon

Innsjekking og registrering

Når du har kommet til oss på LHL-sykehuset Gardermoen vil vi gjøre alt vi kan for at oppholdet skal bli så behagelig som mulig for deg. Ikke nøl med å kontakte resepsjonen om du har noen spørsmål om hvilke tilbud og fasiliteter du kan nyte godt av under oppholdet.

Velkommen inn

Sykehusets hovedinngang er sentralt plassert midt på bygget, og rett innenfor er det et stort atrium med sitteplasser, kaffebar og peisestue. Her finner du også resepsjonen du kan henvende deg i for å finne fram. Resepsjonen er bemannet 24 timer i døgnet. 

Innsjekk og registrering

Innsjekkingen og registreringen skjer i henholdsvis andre, tredje og fjerde etasje, ikke i resepsjonen. I ditt innkallingsbrev står det beskrevet hvor du skal henvende deg. 

Hjelp til reise til og fra 

Vi hjelper deg med å bestille taxi, og med å finne muligheter for kollektivtransport. Oppdaterte tider for buss- og togreiser, vil du også kunne se på tv-skjermer ved resepsjonen. 

Pasientrom

Med store vinduer i alle rom, slippes lys og natur inn. Sammen med god takhøyde gir dette en luftig og trivelig romfølelse

Som pasient får du:

  • Enerom med separat dusj og toalett
  • TV og radio
  • Wifi og telefon

Parkering 

Ved sykehuset er det parkeringsområde for pasienter, pårørende og besøkende. Vi anbefaler likevel alle å benytte seg av kollektivtilbudet så langt det lar seg gjøre. Slik reiser du hit.

  • El-bil: 20 plasser med ladestasjon, hvorav to er tilrettelagt for funksjonshemmede.
  • Handicap: 12 parkeringsplasser merket for funksjonshemmede
  • MC: 12 plasser til motorsykler.

Priser

Kr 12 per halvtime (kr 24 per time).

Maks døgnpris kr 500. Døgn regnes fra påbegynt tid, altså tidspunkt du kjører inn på parkeringen, og 24 timer frem.

Skal du være her i mer enn 7 timer, ta kontakt med resepsjonen, så kan du få langtidstilbud på parkering til kr 150 per døgn.