LHL-sykehuset Gardermoen

Hopp direkte til innhold

Innsjekking og registrering

Når du har kommet til oss på LHL-sykehuset Gardermoen, vil vi gjøre alt vi kan for at oppholdet skal bli så behagelig som mulig for deg. Ikke nøl med å kontakte resepsjonen om du har noen spørsmål om hvilke tilbud og fasiliteter du kan nyte godt av under oppholdet.

Velkommen inn

Sykehusets hovedinngang er sentralt plassert midt på bygget, og rett innenfor er det et stort atrium med sitteplasser, kaffebar og peisestue. Her finner du også resepsjonen du kan henvende deg for å finne fram. Resepsjonen er bemannet 24 timer i døgnet. 

Innsjekk og registrering

Innsjekkingen og registreringen skjer i henholdsvis andre, tredje og fjerde etasje, ikke i resepsjonen. I ditt innkallingsbrev står det beskrevet hvor du skal henvende deg. 

Hjelp til reise til og fra 

Vi hjelper deg med å bestille Taxi, og med å finne muligheter for kollektivtransport. Oppdaterte tider for buss- og togreiser, vil du også kunne se på tv-skjermer ved resepsjonen. 

Pasientrom

Med store vinduer i alle rom, slippes lys og natur inn. Sammen med god takhøyde gir dette en luftig og trivelig romfølelse

Som pasient får du:

  • Enerom med separat dusj og toalett
  • TV og radio
  • Wifi og telefon

Parkering 

Rett utenfor sykehuset er det et parkeringsområde for pasienter, pårørende og besøkende. Vi anbefaler likevel alle å benytte seg av kollektivtilbudet så langt det lar seg gjøre. 

Priser: 

Parkeringsområdet har ulike timepriser avhengig av hvor lenge du står parkert. 

De første fire timene koster 17 kroner per påbegynte halvtime. Den femte timen koster 60 kroner og time seks, sju og åtte har en timepris på 80 kroner. Det er ikke beregnet at parkeringsområdet skal benyttes til langtidsparkering.

Maks døgnpris kr 600 ,-

El-bil

Foruten ordinære biloppstillingsplasser, finnes det 20 plasser med ladestasjon til el-bil, hvorav to er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Handicapparkering

Det er 12 parkeringsplasser merket for funksjonshemmede

Motorsykkelparkering

Det er 12 plasser til motorsykler.