LHL

Hopp direkte til innhold

Plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi er et bredt medisinsk fagfelt som innbefatter både kosmetiske og medisinske inngrep, samt rekonstruktiv kirurgi etter for eksempel brystkreft og vekttap.

Vi er et topp moderne sykehus med fokus på kvalitet og tverrfaglig samarbeid hvor pasienten er i fokus.

Våre kirurger og vårt tverrfaglige og høykompetente operasjonsteam har lang erfaring. Vi utfører operasjoner på vegne av privatpersoner, forsikringsselskaper og offentlige helseforetak.

Valget om et plastikkirurgisk inngrep er en stor avgjørelse, derfor er det viktig for oss at din trygghet blir ivaretatt under hele prosessen. Du får god informasjon og svar på alt du lurer på, slik at du kan ta en veloverveid beslutning.

Uforpliktende konsultasjon

Hvis du vurderer plastikkirurgisk inngrep får du en uforpliktende konsultasjon hos oss, på LHL-sykehuset Gardermoen eller vår klinikk på Ullevål stadion.

På vår uforpliktende konsultasjon vil du få råd og veiledning ut fra dine ønsker og behov, både ved medisinsk og kosmetisk plastikkirurgi. Her legger vi en plan for behandlingen og inngrepet, og du får du svar på spørsmålene du har.

Kirurgisk poliklinikk: 67 02 33 00

Topp moderne sykehus

Å velge å utføre et plastikkirurgisk inngrep er en stor avgjørelse. Da er det viktig å være godt informert i forkant. Det er viktig at du føler deg trygg og ivaretatt underveis. Før du gjennomgår operasjon gjør vi en grundig vurdering sammen med deg.

Her på landets mest moderne sykehus har vi erfarne kirurger og et høykompetent og tverrfaglig team som følger deg opp før og etter.

Ta kontakt for konsultasjon

Kontakt oss

Kirurgisk poliklinikk: 67 02 33 00

Adresse: Ragnar Strøms veg 10, 2067 Jessheim. Reise hit

Postadresse: Postboks 103 Jessheimbyen, 2051 Jessheim