LHL

Hopp direkte til innhold

Med en øyelokkoperasjon fjerner vi overflødig hud og strammer opp området rundt øynene, slik at du får et mer åpent og våkent ansikt.

Pris fra
14 000,-
Første konsultasjon
500,-
Inkluderer konsultasjon og behandling på sykehuset.
Ansvarlig lege:
Ingeborg Rydningen
  • Ventetid: Kort ventetid
  • Sykmelding: Siden øyelokkplastikk regnes som en kosmetisk operasjon har du ikke rett til sykemelding. Vi anbefaler likevel at du venter to til fire uker før du går tilbake på jobb, avhengig av hva slags arbeid du har.

Tunge øyelokk eller poser under øynene kan gi en følelse av å se konstant trøtt ut. Mange opplever at de ser eldre ut enn de er. Tilstanden er som regel forårsaket av overskuddshud. Ved å fjerne overflødig hud og stramme opp området rundt øynene kan ansiktet fremstå som yngre og mer våkent.

Kort beskrivelse

Øyelokkoperasjon er en skånsom prosedyre som gir synlige resultater. Inngrepet stopper imidlertid ikke aldringsprosessen. Det betyr at resultatet heller ikke er varig. Ingen eldres likt, men generelt kan man si at resultatet varer omtrent ti år.

Øyelokkplastikk alene fjerner ikke nødvendigvis alle rynker rundt øyet. Hvis du føler dette er et stort problem kan du vurdere å sette litt botox eller fillers i tillegg.

Om forløpet

Forberedelser

Du mottar innkallingsbrev med informasjon relatert til undersøkelsen. Følg instruks her.

Hvis du røyker eller bruker snus, må du slutte minst seks uker før (og etter) operasjonen. Årsaken er økt risiko for komplikasjoner.

Risiko

All kirurgi er forbundet med en risiko for komplikasjoner, men risikoen ved kirurgi i ansiktet er heldigvis relativt liten. Det er imidlertid viktig at du følger de rådene og restriksjonene du får.

Våre spesialister

Våre spesialister

Ingeborg Rydningen

Ingeborg Rydningen

Spesialist i plastikk- og rekonstruktiv kirurgi

Arbeidet ved OUS, Rikshospitalet, Sykehuset Innlandet, Hamar og Sykehuset Østfold, Moss.

Arbeidet i LHL siden 2018.

Erfaring innen generell plastikkirurgi, brystrekonstruksjoner og kirurgi i ansikt.

Bruce Williams

Bruce Williams

Overlege. Spesialist i plastikkirurgi

Allmennkirurgisk spesialistutdannelse, med videreutdanning innen estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi fra USA og Sverige.

Han har bred og omfattende erfaring innen både kosmetiske og rekonstruktive inngrep innen plastisk kirurgi.

Jobber som overlege på plastikkirurgisk avdeling på Ahus. Arbeidet i LHL siden 2019.

Yvonne Ramsvik

Yvonne Ramsvik

Spesialsykepleier