LHL

Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Plastikkirurgi etter vekttap

Etter stort vekttap kan vi tilby postbariatrisk kirurgi for å fjerne overflødig hud som føles skjemmende eller byr på medisinske problemer.

Hvorfor plastikkirurgi etter vekttap?

Overskuddshud kan oppleves kosmetisk skjemmende og gjøre det vanskelig å finne klær som passer. For mange byr det også på medisinske problemer. Overskuddshuden legger seg gjerne i folder som resulterer i kroniske sår, infeksjoner og smerter på grunn av gnisninger.

Ved hjelp av ulike plastikkirurgiske inngrep kan vi fjerne den overflødige huden.

Vi har ikke avtale med det offentlige om postbariatrisk kirurgi (plastikkirurgi etter vekttap). Hvis du har helseforsikring som dekker behandlingen kan du kontakte forsikringsselskapet ditt og gi beskjed om at du vil opereres hos oss.

Plastikkirurgi etter vekttap

Plastikkirurgi etter stor vektreduksjon

Er du overvektig og klarer å gå betydelig ned i vekt er det en bragd i seg selv, enten det er som følge av ren livsstilsendring eller i kombinasjon med overvektskirurgi.

Mange opplever imidlertid at huden ikke henger med den nye kroppen som har gått ned mange kilo. Som oftest er det armer, mage og lår som preges av overskuddshud. Denne overskuddshuden er det ikke mulig å trene bort.

Bestill uforpliktende konsultasjon

Kontakt oss

Kirurgisk poliklinikk: 67 02 33 00

Adresse: Ragnar Strøms veg 10, 2067 Jessheim. Reise hit

Postadresse: Postboks 103 Jessheimbyen, 2051 Jessheim