LHL-sykehuset Gardermoen

Hopp direkte til innhold
Plastikk kirurgi

Tatovering av brystvorte

Når du har fått rekonstruert bryst og brystvorten etter brystkreft, tatoverer vi til slutt rundt brystvorten slik at det blir mest mulig naturlig.

Første konsultasjon
Gratis
  • Ventetid: Kort ventetid
  • Sykemelding: Sykemelding er som regel ikke nødvendig.

Tatovering av brystvorte er den avsluttende prosedyren i rekonstruksjon av bryst.

Vi har for øyeblikket ikke avtale med det offentlige for tatovering av brystvorte. Det betyr at du må betale for behandlingen selv. Hvis du har helseforsikring som dekker behandlingen kan du kontakte forsikringsselskapet ditt og gi beskjed om at du vil opereres hos oss.

Passer for

Det er 18 års aldersgrense for behandlingen. Ifølge Pasientrettighetsloven er det tillatt med ekspanderprotese fra fylte 16 år med samtykke fra foreldre eller foresatte.

Behandlingsdetaljer

Ved hjelp av en tatoveringsmaskin fargelegger vi området rundt brystvorten slik at det nye brystet blir så autentisk som mulig.

Du får lokalbedøvelse før tatoveringen. Tatovering er vanligvis ikke smertefull. Skulle du likevel kjenne ubehag kan du ta Paracet.

I henhold til norsk lov er det ikke tillatt å markedsføre kosmetiske operasjoner med før-og-etter-bilder. Derfor finner du ingen slike bilder på våre nettsider.