LHL

Hopp direkte til innhold

Rekonstruktiv plastikkirurgi

Etter stort vekttap kan vi tilby rekonstruktiv plastikkirurgi for å fjerne overflødig hud som føles skjemmende eller byr på medisinske problemer.

Rekonstruktiv plastikkirurgi etter stor vektreduksjon

Er du overvektig og klarer å gå betydelig ned i vekt er det en bragd i seg selv, enten det er som følge av ren livsstilsendring eller i kombinasjon med overvektskirurgi.

Mange opplever imidlertid at huden ikke henger med den nye kroppen som har gått ned mange kilo. Som oftest er det armer, mage og lår som preges av overskuddshud. Denne overskuddshuden er det ikke mulig å trene bort.

Bestill gratis konsultasjon

Hvorfor plastikkirurgisk rekonstruksjon?

Overskuddshud kan oppleves kosmetisk skjemmende og gjøre det vanskelig å finne klær som passer. For mange byr det også på medisinske problemer. Overskuddshuden legger seg gjerne i folder som resulterer i kroniske sår, infeksjoner og smerter på grunn av gnisninger.

Ved hjelp av ulike plastikkirurgiske inngrep kan vi fjerne den overflødige huden.

Vi har dessverre ikke avtale med det offentlige om rekonstruktiv plastikkirurgi. Hvis du har helseforsikring som dekker behandlingen kan du kontakte forsikringsselskapet ditt og gi beskjed om at du vil opereres hos oss.

Rekonstruktiv plastikk

Brystvorte rekonstruksjon

LHL-sykehuset Gardermoen

Hvis du har rekonstruert bryst som følge av brystkreft kan vi lage en brystvorte på det nye brystet ved hjelp at ditt eget vev. Når den nye brystvorten er på plass tatoverer vi omkretsen slik at det blir mest mulig autentisk.

Prisen inkluderer konsultasjon på poliklinikken, behandling med overnatting på sykehuset, tett oppfølging av kirurg og sykepleier samt to etterkontroller.

Kroppsløft

LHL-sykehuset Gardermoen

Kroppsløft innebærer at vi fjerner overflødig hud på en sirkulær måte. Enten som et kroppsløft rundt nedre del av kroppen (nedre kroppsløft), overkroppen (øvre kroppsløft) eller begge deler (totalt kroppsløft). Vi har for...

Prisen inkluderer konsultasjon på poliklinikken, behandling med overnatting på sykehuset, tett oppfølging av kirurg og sykepleier samt to etterkontroller.

Lårplastikk

LHL-sykehuset Gardermoen

Når du går mye ned i vekt kan det resultere i at du får overflødig hun på innsiden av lårene. Dette lar seg ikke trene bort. Den naturlige aldringsprosessen gjør også at huden mister elastisitet, blir løsere og etterhvert...

Kr 44 500,- Prisen inkluderer konsultasjon på poliklinikken, behandling med overnatting på sykehuset, tett oppfølging av kirurg og sykepleier samt to etterkontroller.

Brystløft

LHL-sykehuset Gardermoen

Brystløft (mastopexi) brukes ofte som et supplement til rekonstruksjon av bryst etter brystkreft. Det rekonstruerte brystet har vanligvis en fastere form enn det friske. Ved å foreta et brystløft på det friske brystet blir...

Kr 39 800,- Prisen inkluderer konsultasjon på poliklinikken, behandling med overnatting på sykehuset, tett oppfølging av kirurg og sykepleier samt to etterkontroller.

Brystreduksjon

LHL-sykehuset Gardermoen

Graviditet, amming og store vektvariasjoner fører ofte til at brystene endrer både størrelse, form og plassering. Det er helt naturlig at brystene endrer seg med alderen. Når store bryster gjør det vanskelig å finne klær s...

Kr 43 500,- Prisen inkluderer konsultasjon på poliklinikken, behandling med overnatting på sykehuset, tett oppfølging av kirurg og sykepleier samt to etterkontroller.

Mageplastikk

LHL-sykehuset Gardermoen

Etter hvert som vi blir eldre mister huden en del av elastisiteten, og mange opplever at huden på magen blir slapp. Det samme kan skje om du går mye ned i vekt på kort tid. Kvinner er naturlig nok ekstra utsatt for å få...

Fra kr 29 000,- Prisen inkluderer konsultasjon på poliklinikken, behandling med overnatting på sykehuset, tett oppfølging av kirurg og sykepleier samt to etterkontroller.

Overarmplastikk

LHL-sykehuset Gardermoen

Store endringer i vekt, aldring og arv kan bidra til at du får mye overflødig hengende hud på overarmene, også kalt grevinneheng. Hos noen er plagene rent kosmetiske men det kan også gir kroniske sår og infeksjoner.

Kr 44 000,- Inkluderer konsultasjon på poliklinikken, behandling med overnatting på sykehuset, tett oppfølging av kirurg og sykepleier samt to etterkontroller.