Hopp direkte til innhold
Foto: Getty Images

Hvordan få slankeoperasjon?

Mange prøver utallige dietter uten hell, og lurer på om slankeoperasjon er eneste mulighet for et lettere liv. Men det er en stor avgjørelse å ta – så hvordan går du frem?

For å bli vurdert som kandidat for slankeoperasjon, er det heldigvis noen prosesser du må gjennom. Det er en avgjørelse som vil ha innflytelse på mange aspekter av livet ditt. Da er det viktig å være godt informert. 

Veien mot et lettere liv

Mange har tenkt grundig gjennom det på forhånd, mens andre trenger å gå noen runder med seg selv før en eventuell avgjørelse.

Les mer: Ofte stilte spørsmål om slankeoperasjon

Peter Funch-Jensen er professor og spesialist i kirurgi og kirurgisk gastroenterologi i LHL. Sammen med sykepleiere og ernæringseksperter er han med på å veilede og vurdere kandidater for fedmekirurgi. Han forteller at slankeoperasjon er et forholdsvis enkelt inngrep når man først kommer så langt, men understreker viktigheten av at man er godt forberedt på det som kommer.

Veien fra å ha det i tankene til avgjørelsen er tatt, går over flere konsultasjoner.
Se filmen for å lære mer.

Ansvarlig lege: Peter Funch-Jensen

Slankeoperasjon, steg for steg

Bestill gratis rådgivning om slankeoperasjon

Ikke oppgi dine sykdoms- eller helseopplysninger i skjemaet. Slike detaljer drøftes under konsultasjon.

Ved å fylle ut og sende inn skjema gir jeg samtykke til at mine persondata kan sendes via denne sikre (krypterte) løsningen.