LHL

Hopp direkte til innhold
Foto: Anders Bergersen

Vårt team

Vi vet at god oppfølging før og etter operasjonen er viktig for et godt resultat.

Det tverrfaglige teamet som skal følge deg før, under og etter operasjonen består blant annet av kirurg, sykepleier, klinisk ernæringsfysiolog, fysioterapeut og psykolog.

Våre spesialister - slankeoperasjonsteamet

Peter Funch-Jensen

Peter Funch-Jensen

Professor og spesialist i kirurgi og kirurgisk gastroenterologi

Peter Funch-Jensen er professor ved Aarhus Universitet i Danmark, og en av pionerene innen kikkhullskirurgi i Danmark. Han er en av Nordens ledende og mest rutinerte overvektskirurger, og har gjennomført mer enn 4000 slankeoperasjoner. Peter Funch-Jensen har undervist på en rekke slankeoperasjonskurs verden over, og har foretatt demonstrasjonsoperasjoner i mange land i Europa, Midtøsten og Canada.

Terje Veel

Terje Veel

Dr.med. og overlege i anestesi

Terje har lang og bred erfaring i generell anestesi og intensivmedisin, med over 25 års spesialkompetanse innen hjerte-thoraxanestesi.

Terje ble ansatt på Feiring i 1999. Før det jobbet han ved Ullevål sykehus, Rikshospitalet, Tromsø og Karlstad og Institutt for eksperimentell medisinsk forskning.

Arne-Jan Petersen

Arne-Jan Petersen

Overlege med spesialisering i anestesi

Arne-Jan er spesialist i anestesi og har vært overlege i LHL siden 2012. Petersen har bred erfaring med svært komplisert anestesi. Før han kom til Feiring i 2012 jobbet han ved Ullevål sykehus og Rikshospitalet.

Per Halvorsen

Per Halvorsen

Spesialist i anestesi

Per har vært overlege i LHL siden 1998, og har bred erfaring med svært komplisert anestesi. Før han kom til Feiring i 1998 jobbet han ved Ullevål sykehus, A-hus og Nordland sentralsykehus.

May Linda Lundh

May Linda Lundh

Fysioterapeut

May Linda har jobbet som fysioterapeut i åtte år og jobber nå på LHL-sykehuset Gardermoen. Hun har en bachelor i mensendieckfysioterapi.

Eli Anne Nyerrød Kvarme

Eli Anne Nyerrød Kvarme

Klinisk ernæringsfysiolog

Eli Anne er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet i LHL  siden februar 2016, hvor hun hjelper hjertepasienter med å endre kosthold og å gå ned i vekt. 

Eli Anne skrev masteroppgaven sin ved Feiringklinikken, som et sideprosjekt fra den forebyggende studien Hjerteløftet.

 

Torgrimur Sigfusson

Torgrímur Sigfússon

Spesialist i klinisk psykologi

B.A. i psykologi fra Islands Universitet, videreutdanning i helsepsykologi og Cand. Psych. grad fra Københavns Universitet i 1997. Senere toårig videreutdanning i gruppeterapi fra IAP (Institutt for Aktiv Psykoterapi). Spesialist i klinisk psykologi, fordypningsområde klinisk voksenpsykologi, i 2007 fra Norge. Flere års erfaring som psykoterapeut på spesialisthelsetjenestenivå. Fra 2011 jobbet med rehabilitering av hjertepasienter ved LHL-klinikken Feiring, nå LHL-sykehuset Gardermoen.