LHL

Hopp direkte til innhold
Foto: Getty Images

Vurderer du slankeoperasjon? Se vårt tilbud

Her er LHL-sykehuset Gardermoens tilbud til deg som er overvektig.

Slankeoperasjoner som gir varig vekttap

Lider du av fedme eller overvekt og har forsøkt å gå ned i vekt flere ganger uten hell? Da kan du vurdere slankeoperasjon. Vi er blant landets fremste innen fedmebehandling og tilbyr to ulike slankeoperasjoner: gastric sleeve og gastric bypass.

  • Mindre magesekk. Begge operasjonene innebærer at du får en mindre magesekk, som igjen begrenser matinntaket og øker metthetsfølelsen.

  • Høyteknologisk spesialsykehus. Operasjonen utføres av en av Europas mest erfarne fedmekirurger. Dessuten får du enerom, spesialtilpasset mat og mulighet for at pårørende kan besøke deg under oppholdet.

  • Varig vekttap og økt livskvalitet. Sykelig overvekt er forbundet med sykdommer som diabetes type 2, høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer. Et viktig mål med slankeoperasjonen er å redusere risikoen for disse helseproblemene.

  • Tett oppfølging. Vi har et tverrfaglig team som følger deg fra første konsultasjon og et helt år etter operasjonen. 

De nasjonale kriteriene for vurdering er en BMI på 40 eller mer, eller BMI på 35-39 om du har en fedmerelatert sykdom. Har du en BMI på 30-35 kan det være medisinske grunner for operasjon, for eksempel om du har svært vanskelig regulerbar diabetes. 

Fjern overflødig hud

Når du går fort ned i vekt kan huden blir slapp og hengende. Om det føles skjemmende eller fører til medisinske problemer, kan vi fjerne den overflødige huden ved hjelp av plastisk kirurgi.

  • Ikke mulig å trene bort. Som oftest er det armer, mage og lår som preges av overskuddshud. Denne overskuddshuden kan kun fjernes ved hjelp av plastikkirurgi.

  • Unngå medisinske problemer. I tillegg til å oppleves kosmetiske skjemmende, kan overskuddshuden legge seg i folder som resulterer i kroniske sår, infeksjoner og smerter på grunn av gnisninger.

  • Ulike inngrep. Vi tilbyr rekonstruktive operasjoner på innsiden av lår, mage og overarmer – i tillegg til brystløft, brystreduksjon og kroppsløft.

Ansvarlig lege: Peter Funch-Jensen

Bestill gratis rådgivning om slankeoperasjon

Ikke oppgi dine sykdoms- eller helseopplysninger i skjemaet. Slike detaljer drøftes under konsultasjon.

Ved å fylle ut og sende inn skjema gir jeg samtykke til at mine persondata kan sendes via denne sikre (krypterte) løsningen.

Slankeoperasjoner

Rehabilitering