Hopp direkte til innhold
Foto: Getty Images

Vurderer du slankeoperasjon? Se vårt tilbud

Her er LHL-sykehuset Gardermoens tilbud til deg som er overvektig.

Slankeoperasjoner som gir varig vekttap

Lider du av fedme eller overvekt og har forsøkt å gå ned i vekt flere ganger uten hell? Da kan du vurdere slankeoperasjon. Vi er blant landets fremste innen fedmebehandling og tilbyr to ulike slankeoperasjoner: gastric sleeve og gastric bypass.

  • Mindre magesekk. Begge operasjonene innebærer at du får en mindre magesekk, som igjen begrenser matinntaket og øker metthetsfølelsen.

  • Høyteknologisk spesialsykehus. Operasjonen utføres av en av Europas mest erfarne fedmekirurger. Dessuten får du enerom, spesialtilpasset mat og mulighet for at pårørende kan besøke deg under oppholdet.

  • Varig vekttap og økt livskvalitet. Sykelig overvekt er forbundet med sykdommer som diabetes type 2, høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer. Et viktig mål med slankeoperasjonen er å redusere risikoen for disse helseproblemene.

  • Tett oppfølging. Vi har et tverrfaglig team som følger deg fra første konsultasjon og et helt år etter operasjonen. 

De nasjonale kriteriene for vurdering av slankeoperasjon er i utgangspunkten BMI på 40 eller mer. Har du en fedmerelatert sykdom kan det være gode medisinske grunner for operasjon, for eksempel om du har svært vanskelig regulerbar diabetes. I slike tilfeller er kravene til BMI lavere, fra 30 og over.

Ansvarlig lege: 

Peter Funch-Jensen

Peter Funch-Jensen

Professor og spesialist i kirurgi og kirurgisk gastroenterologi

Peter Funch-Jensen er professor ved Aarhus Universitet i Danmark, og en av pionerene innen kikkhullskirurgi i Danmark. Han er en av Nordens ledende og mest rutinerte overvektskirurger, og har gjennomført mer enn 4000 slankeoperasjoner. Peter Funch-Jensen har undervist på en rekke slankeoperasjonskurs verden over, og har foretatt demonstrasjonsoperasjoner i mange land i Europa, Midtøsten og Canada.

Sted:

LHL-sykehuset Gardermoen

Gastric sleeve Pris

kr 98 000,-

Prisen inkluderer forundersøkelser, operasjon med innleggelse, og ett års oppfølging av tverrfaglig team bestående av erfarne leger, ernæringsfysiologer og sykepleiere.

Sted:

LHL-sykehuset Gardermoen

Gastric Bypass Pris

kr 118 000,-

Inkluderer forundersøkelser, operasjon med innleggelse, og ett års oppfølging fra tverrfaglig team.

Bestill gratis rådgivning om slankeoperasjon

Ikke oppgi dine sykdoms- eller helseopplysninger i skjemaet. Slike detaljer drøftes under konsultasjon.

Ved å fylle ut og sende inn skjema gir jeg samtykke til at mine persondata kan sendes via denne sikre (krypterte) løsningen.

Rehabilitering