LHL

Hopp direkte til innhold

Sykehuset skal bygges på en tomt på ca. 126 mål på Jessheim Nord, mellom E6 og Trondheimsveien og rett over veien for Quality Airport Hotel Gardermoen

Det er gode kommunikasjonsforbindelser til området: 45 kilometer til Oslo sentrum og 15 minutter med shuttlebuss til Oslo Lufthavn. Avstanden til Norges hovedflyplass vil gjøre sykehuset lett tilgjengelig både for pasienter fra hele landet, og spesialister fra utlandet, når det er behov for det. 

Målinger viser lite støy og god luftkvalitet, noe som er helt avgjørende for LHL-klinikkenes tilbud.

Avstanden til Norges hovedflyplass vil gjøre sykehuset lett tilgjengelig for pasienter fra hele landet.

I gåavstand ligger Nordbytjern landskapsvernområde. Rundt det vakre tjernet er det turstier. Sammen med stier som anlegges på egen tomt, vil det gi gode muligheter for rehabiliteringsaktiviteter.

Aspelin Ramm eiendom AS er kjent for å utvikle områder som setter mennesket og gode opplevelser i sentrum. En av Norges mest erfarne sykehusarkitekter fra Nordic Office of Architecture skal delta i arbeidet sammen med danske landskapsarkitekter.

I tillegg til å bygge sykehuset, skal Aspelin Ramm utvikle området der sykehuset skal bygges med virksomheter innen blant annet helse, utdanning og kultur. Grøntarealer, vann og sosiale møteplasser, blir viktige elementer på området.

Se også: Aspelin Ramms nettsider om prosjektet.