Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Kjære hjerteløftetdeltakere!

Her kommer siste jule- og nyttårshilsen fra oss som jobber med prosjektet. De siste pasientene ble inkludert i slutten av 2015, så i løpet av 2018 bør vi ha fått inn 3-årsdata på alle deltagerne våre. Du får påminnelse når det er din tur til å bestille en time hos legen din.

Vi er veldig fornøyde med at vi får inn opplysninger på de aller aller fleste, og håper virkelig at det fortsetter også det siste året. Dersom vi ikke får inn svar etter et par påminnelser, kontakter vi deg på telefon. Vi opplever da at mange faktisk har vært hos legen, men at legen ofte glemmer å sende inn svarene. Dette blir litt jobb for oss, men det går bra. Det aller viktigste er å få inn så mange svar som mulig. Tusen takk til dere, som gjør det dere må for at prosjektet skal bli best mulig.

Fra Venstre: Christian (fysioterapeut), Bengt (sykepleier), Mona (sykepleier) og Hilde (lege)Fra Venstre: Christian (fysioterapeut), Bengt (sykepleier), Mona (sykepleier) og Hilde (lege)

Som mange av dere sikkert vet, så skal all virksomhet ved Feiringklinikken flytte til Gardermoen i mars 2018. Et nytt fantastisk bygg står klart og venter på oss. Vi gleder oss veldig. De av dere som får tilbud om en test, kan glede dere til å komme og hilse på oss i det nye sykehuset. Dersom du kjører motorveien nordover forbi Jessheim/Gardermoen, ser dere bygget vårt på høyre side etter avkjøring 51, Jessheim N. Det blir spennende! E-postadressene våre blir som før, så ta gjerne kontakt dersom dere lurer på noe. 

Til slutt vil vi bare få ønske deg og dine en riktig god jul og et godt  og spennende nytt år. 

Hilsen Hjerteløftetgjengen; Hilde, Bengt, Christian og Mona