LHL-sykehuset Gardermoen

Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Prosjektet er inne i avslutningsfasen

Nå nærmer jula seg med stormskritt. Mellom julebakst, vasking og julehandel får dere nå den aller siste meldinga via Minhelse.

Vi får en del spørsmål fra dere om hvordan det har gått med deltagerne i prosjektet. Har vi noen resultater å vise fram? Til det må vi bare svare følgende: Vi har enda ikke begynt å se og regne på resultatene. Det kan vi ikke gjøre før alt er avsluttet og alle dataene er lagt inn i en stor database. Dette arbeidet vil pågå i 2019 og 2020. Men det som skal sies er at svært mange har møtt opp og svart på 3-årsoppfølgingen og på den måten bidratt til at vi kan lære hvordan vi i fremtiden kan forebygge sykdom på en enda bedre måte. Tusen takk til dere!

Dere oppfordres til å følge med på nettsida til Hjerteløftet i tida framover. Her vil vi legge ut linker til alle oppslag, rapporter og artikler som omhandler Hjerteløftet.

Vi oppfordrer dere også til å lese innleggene som kommer på nettsida ganske snart. Disse handler om to deltagere som virkelig har tatt grep og gjort viktige endringer i livsstilen sin. Disse historiene bør kunne fungere som en motivasjon for oss alle.

Til slutt vil vi bare takke for innsatsen og samarbeidet.

God jul og godt nyttår ønskes dere alle fra gjengen i Hjerteløftet.