Hopp direkte til innhold

Smittevern

Kun pasienter med avtale (og evt nødvendig ledsager) har adgang til sykehuset.

Skal du til undersøkelse, behandling eller innleggelse må du begrense antall nærkontakter siste 10 dager i forkant. Begrens bruk av kollektiv transport ved mye smitte i samfunnet. Se også anbefalinger for risikogrupper (fhi.no) og lokale smittevernregler i Ullensaker.

Viktig melding
Foto: Agurtxane Concellon
Trening

Gymsalaktivitet Kom i gang med trening

Dette er et tilbud til deg som har lite erfaring med trening og ønsker å komme i gang med trening under kyndig veiledning av dyktige og motiverende instruktører.

Pris fra
1 200,-
Pris for trening 1 dag per uke. For trening to dager per uke er prisen 1900.

LHL sykehuset Gardermoen tilbyr gruppetrening til musikk i gymsal. Det vil være variert trening med både styrke- og utholdenhet.

Dette er et oppfølgingstilbud til deg som har deltatt på livsstilskurset Sunn vektreduksjon og bedre livsstil, men det er også et svært godt alternativ for deg som ønsker å delta på en motiverende gruppetrening.

Tilbudet er stengt inntil videre.

Pga. Covid-19 pandemien har vi av hensyn til kunder, pasienter og behandlere, og mulig videre spredning, stengt all gruppetrening og alle kurs.

Vi anbefaler at du holder deg i aktivitet hjemmefra. Bruk gjerne våre trim-videoer for inspirasjon!

Passer for

Dette er et tilbud til deg som har lite erfaring med trening og ønsker å komme i gang med trening under kyndig veiledning av dyktige og motiverende instruktører.

Treningen passer også for deg som er i gang med trening, men som ikke kan tenke deg å trene på treningssenter.

Våre spesialister

Mari Ørud

Sykepleier og treningsveileder
LHL-sykehuset Gardermoen

Utdannet sykepleier. Videreutdanning i kognitiv terapi. Diverse trenerkurs igjennom SATS, Spenst og Toten Treningssenter og 10 års erfaring fra elitehåndball. Lang erfaring innen rehabilitering av psykisk syke og narkomane.

Jobber hovedsakelig som sykepleier og treningsveileder på hjerteteam.

Hun er spesielt opptatt av hvordan få til og gjennomføre hverdagsaktivitet i det daglige.