LHL-sykehuset Gardermoen

Hopp direkte til innhold

Medisinsk senter

Trenger du time raskt? Ved vårt medisinske senter møter du blant annet legespesialister innen mage-tarm, gynekologi, hjerte, lunge, søvn og ortopedi. I mange tilfeller kan vi tilby time på dagen, og ofte trenger du ikke henvisning.

Søvnspesialist

Snorker du kraftig om natten og er unormalt trett om dagen? Hos oss kan du få en søvnutredning og eventuelt tilpasset utstyr som kan hjelpe deg.

Hjertespesialist

En hjerteutredning vil kunne påvise om du har forhøyet risiko for hjerte- og karsykdom. I så tilfelle vil du få veiledning og tilbud om videre oppfølging og behandling.

Lungespesialist

En lungeutredning vil kunne påvise mulige lungesykdommer, men også begynnende forandringer som kan gi sykdom på sikt. I så tilfelle vil du få veiledning og tilbud om videre oppfølging og behandling.

Ortoped

Vår tverrfaglige utredning sikrer en mest mulig nøyaktig diagnose, som igjen er avgjørende for et godt resultat av behandlingen.

Mage- og tarmspesialist

Vi tilbyr endoskopiske undersøkelser som gastroskopi og koloskopi som ledd i utredning av plager fra fordøyelsessystemet. Vi utreder og behandler pasienter med akutte og kroniske sykdommer i fordøyelsesorganene.

Gynekolog

Nøyaktig utredning og moderne behandling fra erfaren spesialist for alle typer underlivsplager hos kvinner.

Hele vårt tilbud

Hos oss kommer du direkte til spesialister innen en rekke medisinske fagområder. Uten ventetid. Vi har over 30 års erfaring med å tilby pasienter ulike helsetjenester og redusere helsekøer.

Kontakt oss

Søvn-, idrett-, hjerte- og lungepoliklinikk: 67 02 32 00

Kirurgisk poliklinikk: 67 02 33 00

Klinikk for rehabilitering og livsstilsmedisin: 67 02 34 00

Resepsjon: 67 02 30 00

Resepsjonen er åpen kl. 06.00–24.00.

E-post: post@lhl.no

Adresse: Ragnar Strøms veg 10, 2067 Jessheim. Reise hit

Postadresse: Postboks 103 Jessheimbyen, 2051 Jessheim