LHL

Hopp direkte til innhold

Smittevern: Vi har åpent for fysisk oppmøte, og følger retningslinjene for smittevern.

Skal du til undersøkelse, behandling eller innleggelse må du begrense antall nærkontakter siste 10 dager i forkant. Begrens bruk av kollektiv transport ved mye smitte i samfunnet. Se også anbefalinger for risikogrupper (fhi.no) og lokale smittevernregler i Ullensaker.

Se vår temaside om koronavirus.

Viktig melding

Medisinsk senter

Trenger du time raskt? Ved vårt medisinske senter møter du blant annet legespesialister innen mage-tarm, hjerte, lunge, søvn og ortopedi. I mange tilfeller kan vi tilby time på dagen, og ofte trenger du ikke henvisning.

Viktig informasjon til deg som har time hos oss

Har du time hos oss skal du møte som avtalt. Har du symptomer som feber, hoste, kortpustethet eller nedsatt allmenntilstand skal du ikke møte til time uten å ha snakket med oss på telefon først. Ring oss for å avklare din situasjon.

Søvnspesialist

Snorker du kraftig om natten og er unormalt trett om dagen? Hos oss kan du få en søvnutredning og eventuelt tilpasset utstyr som kan hjelpe deg.

Hjertepoliklinikk

Hjertepoliklinikken utreder og behandler pasienter med hjertelidelser, både privatbetalende, offentlig henviste og forsikringspasienter.

Lungepoliklinikk

Lungepoliklinikken utreder og behandler lungesykdommer, og foretar kontroller av pasienter som tidligere har vært innlagt og trenger oppfølging.

Ortoped

Vår tverrfaglige utredning sikrer en mest mulig nøyaktig diagnose, som igjen er avgjørende for et godt resultat av behandlingen.

Mage- og tarmspesialist

Vi tilbyr endoskopiske undersøkelser som gastroskopi og koloskopi som ledd i utredning av plager fra fordøyelsessystemet. Vi utreder og behandler pasienter med akutte og kroniske sykdommer i fordøyelsesorganene.

Hele vårt tilbud

Hos oss kommer du direkte til spesialister innen en rekke medisinske fagområder. Uten ventetid. Vi har over 30 års erfaring med å tilby pasienter ulike helsetjenester og redusere helsekøer.

Kontakt oss

Søvn-, idrett-, hjerte- og lungepoliklinikk: 67 02 32 00

Kirurgisk poliklinikk: 67 02 33 00

Klinikk for rehabilitering og livsstilsmedisin: 67 02 34 00

Resepsjon: 67 02 30 00

Resepsjonen er åpen kl. 06.00–24.00.

E-post: post@lhl.no

Adresse: Ragnar Strøms veg 10, 2067 Jessheim. Reise hit

Postadresse: Postboks 103 Jessheimbyen, 2051 Jessheim