LHL-sykehuset Gardermoen

Hopp direkte til innhold
Foto: Nordic Office of Architecture

Om LHL-sykehuset Gardermoen

LHL-sykehuset Gardermoen er et pasientvennlig, hyggelig og varmt sykehus der pasienter og pårørende lett finner frem, og lett finner seg til rette.

LHL styrker helsetilbudet

Det nye LHL-sykehuset Gardermoen samler vårt tilbud fra LHL-klinikkene på Feiring og Glittre - med rehabilitering til hjerte- lunge- og kreftpasienter, søvnutredning, hjertekirurgi og invasiv kardiologi. I tillegg nye medisinske og kirurgiske tjenester

Om LHL-sykehuset Gardermoen

Å få behandling i en rolig og lun atmosfære skal oppleves harmonisk, behagelig og helsefremmende.

Hos oss skal høy faglig standard og medisinsk kvalitet prege alle tjenester. Vi utreder, behandler, rehabiliterer og følger opp pasienter med mange ulike behov. Vårt mål er at du som pasient skal være tilfreds og føle deg godt ivaretatt.

Med store vinduer i alle rom slippes lys og natur inn. Sammen med god takhøyde gir dette en luftig og trivelig romfølelse. Vi har kaffebar, peisestue og rekreasjonsområder som gir trivelige avbrekk i sykehusoppholdet.

Velkommen til oss.

Sykehusets hovedinngang ligger som en kjerne i bygget. Rett innenfor døren er det et stort atrium med sitteplasser, kaffebar og peisestue. Her finner du også resepsjonen. Den er bemannet 24 timer i døgnet, og her kan du blant annet henvende deg for å få hjelp til å finne frem, bistand til taxibestilling eller informasjon om kollektivtrafikk.

Innsjekk og registrering gjør du i ekspedisjonen i de ulike etasjene, ikke i resepsjonen. I ditt innkallingsbrev står det beskrevet hvor du skal henvende deg.

Både pårørende (og pasienter som ønsker å være her litt lenger etter behandling) kan overnatte på hotellet.

Velkommen til LHL-sykehuset Gardermoen

Last ned brosjyren: Velkommen til LHL-sykehuset Gardermoen (pdf)

Telefon: 67 02 30 00

Resepsjonen er døgnbemannet.

E-post: post@lhl.no

Adresse: Ragnar Strøms veg 10, 2067 Jessheim. Reise hit

Postadresse: Postboks 103 Jessheimbyen, 2051 Jessheim

Kart