Hopp direkte til innhold

Smittevern

Kun pasienter med avtale (og evt nødvendig ledsager) har adgang til sykehuset.

Skal du til undersøkelse, behandling eller innleggelse må du begrense antall nærkontakter siste 10 dager i forkant. Begrens bruk av kollektiv transport ved mye smitte i samfunnet. Se også anbefalinger for risikogrupper (fhi.no) og lokale smittevernregler i Ullensaker.

Selv om det åpnes opp igjen nå, vil det av hensyn til våre pasienter fortsatt være strenge smittevernstiltak på sykehuset.

Viktig melding
Foto: Agurtxane Concellon

Rehabilitering - for hjerte- og lungepasienter

I toppmoderne sykehuslokaler sentralt plassert på Gardermoen tilbyr vi en rekke høyspesialiserte rehabiliteringstilbud for hjerte- og lungepasienter.

Rehabilitering

Du får hjelp av landets fremste ekspertise til å mestre sykdommen og dagliglivet.

Tilbudet består av integrert utredning, behandling og rehabilitering.

Høyspesialisert rehabiliteringsinstitusjon

Bredt sammensatte tverrfaglige team gjør det mulig med diagnostikk og behandling som del av rehabiliteringen. Våre team består av leger (spesialister i lunge, hjerte, arbeidsmedisin, fysikalsk medisin og rehabilitering, allmennmedisin), sykepleiere, hjelpepleiere, fysioterapeuter, idrettspedagoger, ergoterapeuter, sosionomer, psykologer, kliniske ernæringsfysiologer, kostveileder, arbeidskonsulent og bioingeniører.

Skal du til oss for rehabilitering?

For at du som pasient eller pårørende skal få maksimalt ut av oppholdet her på LHL-sykehuset Gardermoen, har vi laget en oversikt over informasjon som er nyttig, før, under og etter oppholdet.

Rehabilitering hjerte

Rehabilitering lunge