LHL-sykehuset Gardermoen

Hopp direkte til innhold
Foto: Agurtxane Concellon

Rehabilitering

I toppmoderne sykehuslokaler har vi samlokalisert de sterke fagmiljøene fra Feiring- og Glittreklinikken. Her tilbyr vi en rekke rehabiliteringstilbud for hjerte-, lunge- og kreftpasienter.

Last ned brosjyren: Velkommen til LHL-sykehuset Gardermoen (pdf)

Hjerte

Hjerterehabilitering

Ønsker du å legge om livsstilen for å forebygge tilbakefall? Føler du usikkerhet? Kjenner du på mulige symptomer? Er du redd for ikke å komme tilbake i jobb? Engster du deg for fysisk aktivitet? Eller trenger du å møte and...

Rehabiliteringstilbudet vårt dekkes i sin helhet av det offentlige – det er ingen egenandel.

Krever henvisning fra lege
Fritt behandlingsvalg

Lunge

Tidlig rehabilitering

2-4 ukers opphold for deg som har hatt gjentakende innleggelse på lokalsykehus og som trenger rehabilitering for å komme i bedre form, mestre hverdagen igjen etter en infeksjon og forhindre rask reinnleggelse.

Krever henvisning fra lege

Før lungetransplantasjon

Tilrettelagt fire ukers tilbud for deg som har en alvorlig kronisk lungesykdom og skal til vurdering for transplantasjon eller står på venteliste for transplantasjon.

Krever henvisning fra lege

Kreft

Kreftrehabilitering

Mange som har gjennomgått kreftbehandling sliter med ulike seneffekter som kronisk tretthet (fatigue), ernæringsproblemer og ulike psykososiale forhold. Noen trenger også å få klarhet i økonomiske og sosiale rettigheter....

Krever henvisning fra lege
Fritt behandlingsvalg