LHL-sykehuset Gardermoen

Hopp direkte til innhold

Mange tilbud driftes som normalt

Mange av våre tilbud driftes nå som normalt, men vi har innført en strengere adgangskontroll og flere andre smitteverntiltak for å skape et så trygt sykehus som mulig både for pasienter, besøkende og ansatte. 

Ønsker du time hos oss finner du vår kontaktinformasjon her: https://www.lhl.no/gardermoen/kontakt/. Vi står klare til å hjelpe deg. 

Midlertidig stengt

  • Mage- og tarm (gastro)
  • Idrettspoliklinikk
  • Trening
Viktig melding

Etter oppholdet på LHL-sykehuset Gardermoen

Oppholdet på LHL-sykehuset på Gardermoen vil for mange gi både bedre helse og økt innsikt og forståelse for eget liv og livskvalitet.

Tilbud til deg etter oppholdet

For LHL er det viktig at du også får et godt tilbud etter oppholdet, det være seg tilbud om å møte likemenn, delta i trimgrupper eller få gode tips og informasjon om kosthold og livsstil.

Epikrise – før du reiser hjem 

Vi utarbeider en tverrfaglig epikrise som sendes til legen som har henvist deg til oss. Ved behov opprettes kontakt med lokal fysioterapeut for videre oppfølging. Vi kan også bistå med å kontakte relevante lokale samarbeidspartnere som arbeidsgiver, NAV og bedriftshelsetjenesten.

Bli medlem

Som medlem støtter du LHLs arbeid for mennesker med hjerte- og karsykdom, lungesykdom, hjerneslag og pårørende, og får en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.

Bli medlem