LHL-sykehuset Gardermoen

Hopp direkte til innhold

Mange tilbud driftes som normalt

Mange av våre tilbud driftes nå som normalt, men vi har innført en strengere adgangskontroll og flere andre smitteverntiltak for å skape et så trygt sykehus som mulig både for pasienter, besøkende og ansatte. 

Ønsker du time hos oss finner du vår kontaktinformasjon her: https://www.lhl.no/gardermoen/kontakt/. Vi står klare til å hjelpe deg. 

Midlertidig stengt

  • Mage- og tarm (gastro)
  • Idrettspoliklinikk
  • Trening
Viktig melding

Lærings- og mestringssenteret - LMS

Her får du som pasient eller pårørende møte helsepersonell som kan gi informasjon og bistand i å håndtere langvarig sykdom og helseforandringer

LMS bygger på verdiene om brukermedvirkning og sidestilling av brukererfaring og fagkunnskap. Målet er utvidet innsikt i egen situasjon, styrket mestring i hverdagen, færrest mulig sykdomsforverrelser og best mulig livskvalitet.

Pårørendedag

Hver fjerde uke arrangeres det pårørendedag på LHL-sykehuset Gardermoen for inneliggende pasienter. Invitasjon til kurs sendes sammen med informasjon om oppholdet. 

Programmet varer fra kl. 09.00 – ca. 15.00. Dagen inneholder undervisning med lege, fysioterapeut, sykepleier og familieterapeut.

Ta kontakt med lærings og mestringssenteret for påmelding og nærmere informasjon.

Kontakt oss

Telefon: 67 02 35 80