Hopp direkte til innhold
Trening med LHL: Hjertekampen
Innendørs trening, pushups
Foto: Christopher Olssøn

Fysisk aktiv med LHL

Vi har tilbudene som hjelper deg å komme i gang - og fortsette, slik at regelmessig fysisk aktivitet blir en god vane i hverdagen.

Bli med i lokale treningsgrupper!

Mange av lokallagene i LHL har et godt etablerte treningstilbud. Du finner lokallag i hele Norge. Vi har treningsgrupper med saltrening til musikk på tre forskjellige nivåer, styrketreningsgrupper, bassengtrening, tur- og stavgangsgrupper. Treningsprogrammene er utviklet av fysioterapeuter i LHL, og mange av treningsgruppene drives av egne medlemmer og 

Alle kan trene med våre treningsgrupper. Det passer både for deg som har lyst til å komme i gang med trening - og for deg som er vant med å trene fra før. Det er som regel lav, eller ingen deltakeravgift for å trene med LHL.

Finn ditt lokallag

Sted

Lokallag

LHL har 250 lokallag over hele landet. Som medlem blir du del av et fellesskap, og kan delta på ulike aktiviteter, kurs, møter, turer, treningsgrupper og mye annet.

Hjertekampen

Ønsker du inspirasjon og hjelp til å trene på egenhånd, se vårt digitale treningstilbud - Hjertekampen! Det er en gratis, enkel og motiverende app, som passer for alle. Du kan velge blant mange ulike treningsøkter for oppvarming, styrke, utholdenhet, balanse og bevegelighet. Eller du kan følge et 8 ukers treningsprogram med tre tilpassede økter i uken, du velger selv mellom tre ulike nivåer. 

Velkommen til Hjertekampen, med Ona Eklund, fysioterapeut i LHL

Tren med LHL: 3x30 minutter i uken for et sterkere hjerte

Bli med på Hjertekampen - aktivitet bidrar til god hjertehelse. LHL har laget Hjertekampen, et gratis, enkelt og inspirerende treningsprogram og kostholdsprogram. Det er utviklet av LHLs fysioterapeuter sammen med lege og ernæringsfysiolog.

Tren med LHL - Hjertekampen