Hopp direkte til innhold
Hjertekampen
Knekkebrød

Grove knekkebrød

Tid 35 minutter  Porsjoner ca 10–15 stykker

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl sammalt hvete eller rug
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 3 dl vann

Oppskriften gir 1 stekeovnsplate med knekebrød.

Tilberedning

Rør alt sammen i en bolle.

Smør det utover på en bakeplate kledd med bakepapir.

Bruk et pizzahjul eller en kniv for å dele knekkebrødene i ønsket størrelse.

Stek på 200 grader (gjerne varmluft) i ca. 30 minutter. Følg med på slutten av steketiden. Om det er litt mykt kan det tørkes med ettervarmen i ovnen med døren halvt åpen.

Knekkebrød kan opppbevares i kakeboks over lengre tid.