Hopp direkte til innhold
Hjertekampen
Gresk salat

Gresk salat ala Vladimir

Tid 5–10 minutter  Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser

  • 3 tomater
  • 8 cherrytomater (kan sløyfes)
  • 1/2 rødløk
  • 1 agurk
  • 1 lite glass oliven
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 hjertesalat
  • 1 fetaost (á 150 g)

Slik gjør du

  1. Skjær tomat i store biter, cherrytomater i to og løk i ringer.
    Ha det i en bolle.
     
  2. Skrell agurk, del den i to og skrap ut innmaten med en skje.
    Skjær den deretter i skiver, og ha skivene i bollen.
    Tilsett oliven (valgfritt).
     
  3. Ha på olje, og oregano.
    Bland sammen og la stå noen minutter.
     
  4. Vask og tørk salaten, riv den i grove biter og bland i grønnsaksblandingen.
     
  5. Dryss eventuelt litt grovmalt pepper over før servering.

Vladimir om sunn mat

(Verdens raskeste kokk)

Vladimir Vukicevic

Vladimir Vukicevic

Hekkeløper og inspiratør innen idrett og rekreasjon

– Kondisjons- og styrketrening henger tett sammen