Hopp direkte til innhold
Hjertekampen
Tomatsuppe

Tomatsuppe

Tid 15–20 minutter  Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser

  • 1 gul løk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • ½ rød chili, finhakket
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 2 terninger grønnsak- eller hønsebuljong
  • 7,5 dl vann
  • Litt sukker, salt og pepper
  • 2-4 egg, delt i to på langs

Tilberedning

Fres løk og hvitløk i litt olje sammen med chili og tomatpuré, ca. 1 minutt. 

Tilsett hermetiske tomater, vann og buljong. La det koke opp og surre på svak varme i 10–15 min. 

Mos suppen glatt med en stavmikser og smak til med litt sukker, salt og pepper.

Server suppen med eggebåter.