Fiskekaker i pitabrød
30 minutter.
4 porsjoner
Ingredienser
- 600 g ren filet av rød og/eller hvit fisk
- 3 egg
- 3 ss potetmel
- 1 purre, finhakket
- Ca. ½ dl kald lettmelk
- ½ ts salt
- ¼ ts malt pepper
Smak til med chili, hvitløk, ingefær etc. etter ønske
Tilberedning
Del fisken i små terninger.
Finhakk purre og evt. hvitløk, ingefær og/eller chili.
Bland fisk, purre og hvitløk/chili/ingefær sammen med egg, potetmel, melk og krydder i en bolle. For finere farse, bruk stavmikser.
Form farsen til kaker.
Stek kakene i olje, på svak til middels varme, til de er pent brune og gjennomstekte.
Server gjerne nystekte i grovt, varmt pitabrød. Fyll pitabrødet med salatblader, tomat, løkringer etc. så det blir godt med grønnsaker i porsjonen. Prøv gjerne ingefærrelishen som smakfullt tilbehør.