Marokkansk erte- og grønnsaksgryte
5 minutter
4 porsjoner
Ingredienser
- 2 ss olje
- 1 stor løk, finhakket
- 3 fedd hvitløk, finhakket eller presset
- 2 gulrøtter, i skiver
- 1 squash, i kvarte skiver
- 1 rød paprika, hakket
- 1 boks hermetiske kikerter
- 1 dl rosiner
- 1 buljongterning
- 1 ts spisskummen
- ¼ ts chilipulver
- 1 boks hakkede tomater
Tilberedning
Surr løken i olje i noen minutter. Ha i hvitløk og surr litt til.
Ha i gulrøtter, squash og paprika og surr til gulrøttene begynner å bli myke, 5–10 minutter.
Tilsett kikerter, rosiner, buljongterning, krydder og tomater.
La retten koke ytterligere cirka 10 minutter. Smak til med krydder og litt sukker.