Hopp direkte til innhold

Har du symptomer på Covid-19, eller andre sykdomstegn, skal du ikke møte opp. Ta kontakt for å avtale ny time.

Viktig melding
Foto: Paul Paiewonsky©2016

Om oss

Spesialister innen luftveissykdommer og allergi

KAL klinikken Oslo på Ullevål stadion er et medisinsk spesialistsenter med offentlig og private helsetjenester. I 1993 startet vi med lunge- og barnelege, og siden har vi utredet og behandlet astma, allergi og luftveissykdommer.

Virksomheten kjennetegnes av tverrfaglig samarbeid mellom ulike helseprofesjoner med utredning og behandling av pasienters ulike utfordringer.

Vår målsetting er å være ledende innen utredning og behandling på tvers av profesjonene og kunne levere våre tjenester av høyeste kvalitet i en omsorgsfull atmosfære for pasientene. Hos oss tar vi imot både barn og voksne.

Moderne utstyr

Ved utredning av luftveisproblematikk blir det gjort flere lungefunksjonstester. Vi setter kvalitet i fokus, og vi bruker det nyeste og beste tekniske utstyret på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Bestille time

 • Med henvisning fra lege (KAL Offentlig)
  Vi har stor pågang til våre spesialister med offentlig avtale, så du må beregne en del ventetid før du får time. Dersom du har fått tildelt time kan du ringe og be om avbestilte timer.
  Les mer på KAL Offentlig

 • Bestille time, privat
  Du trenger ikke henvisning for å bestille time. Ved besøket betaler du selv for konsultasjon og nødvendige tester. Det er for tiden kort eller ingen ventetid før du får time.

 • Bestille time med helseforsikring
  Med godkjenning fra ditt forsikringsselskap og henvisning fra lege, kan du få time innen kort tid, gjerne innen noen dager.

  Vi ber om at du snakker med ditt forsikringsselskap før du kontakter oss, slik at de kan godkjenne konsultasjon hos spesialist.

  Kommer du via helseforsikring vil du ikke belastes for utredning og behandling ved KAL-klinikken.

Kompetent, trygg og omsorgsfull hjelp til hver eneste pasient

KAL klinikken Oslo er ledende på faglig kompetanse med høyt utdannede testpersonell og legespesialister med lang erfaring fra både sykehus og privat praksis. Flere av våre sykepleiere og idrettspedagoger har mastergrad innen trening og helse. Vi er tilgjengelige for spørsmål både før og etter konsultasjon.

Vi får gode tilbakemeldinger fra pasienter som har vært hos oss, de føler seg godt ivaretatt og opplever en hyggelig, rolig og omsorgsfull atmosfære hos oss.

Kontakt oss

Telefon

Telefon: 22 02 68 10

Åpen man–fre, kl. 8.30–12

Epost

E-post: kontaktskjema

Vi svarer så fort vi kan innenfor våre åpningstider.

Telefon

Helseforsikring? Telefon: 22 02 68 10, tastevalg 1. Kontaktskjema.

(Det må være opprettet sak hos ditt forsikringsselskap før du bestiller time.)

Åpen man–fre, kl. 8.30–15

Adresse

Adresse: Sognsveien 75 F, Ullevaal Stadion, 0855 Oslo

Inngang på kortsiden av stadion (mot Tåsen), ved Thon Hotell og Eplehuset.