Hopp direkte til innhold

LHL - vår organisasjon (Gardermoen)

  • Sted: Quality Airport Hotel Gardermoen
    2067 Jessheim
  • Fra: onsdag 13.06.2018, kl. 15.00
  • Til: fredag 15.06.2018, kl. 13.00
  • Påmeldingsfrist: fredag 11.05.2018, kl. 16.00

LHL - vår organisasjon er et kurs for deg som nettopp er valgt inn i styret i lokallaget eller fylkesutvalget. Er du blitt utfordret til å være frivillig medarbeider for en av lagets mange ulike aktiviteter, kan du også søke om å delta.

Dette er et grunnleggende kurs der du vil lære mer om LHLs historie, hvordan LHL er organisert, interessepolitikk, aktiviteter og møteplasser og hvordan laget kan driftes. Bruk av organisasjonens elektroniske verktøy vil også være et aktuelt og sentralt tema.

Det gjennomføre fire like kurs i løpet av våren (Stavanger, Alta, Gjøvik og Gardermoen), og du kan selv velge hvilket av kursene du vil melde deg på, men i utgangspunktet skal du delta på det som ligger best til rette i forhold til geografi og transport.

Målsettingen er å få kunnskapsrike og motiverte tillitsvalgte som har lyst til å gjøre en innsats for LHL og mennesker med hjerte- kar – og lungeproblemer og deres pårørende. 

Du vil møte andre nye tillitsvalgte og få god anledning til å bygge nettverk og dele erfaringer. En representant fra sentralstyret vil være med på deler av kurset.

Praktisk informasjon

LHL dekker dine reiseutgifter over 200 kroner. Det er en forutsetning at du reiser på rimeligste måte om annet ikke er avtalt med LHL. Utbetaling krever at du fyller ut reiseregning (skjema deles ut på kurset) og legger ved kvitteringer for alle utgifter (unntak er bomringer). Utbetaling skjer den 12. i hver måned, forutsatt at reiseregningen er sendt inn før den 30. i måneden før.

I tillegg dekker LHL alle utgifter til opphold og måltider. Vi gjør oppmerksom på at mineralvann og alkoholholdig drikke eventuelt må dekkes av hver enkel deltaker. Betaling skjer direkte til hotellet.

Må du ta fri fra jobb uten lønn, dekker LHL tapt, dokumentert arbeidsfortjeneste etter Statens satser (skjema deles ut på kurset).

Ta hensyn til andre

Alle LHLs kurs er selvsagt røykfrie og ingen må bruke parfyme, etterbarberingsvann, hårspray eller andre sterke dufter under kurset. Dette av hensyn til lungesyke og allergiske deltakere.

... og ta hensyn til deg selv!

Har du matallergier eller trenger andre former for tilrettelegging (teleslynge, rullestol eller liknende) må dette meldes fra til kontaktpersonen for kurset i god tid før kursstart.

Vi fyller opp ledig plasser fortløpende, og siste frist er senest fire uker før kursstart.  

Søk om å få delta på dette kurset

Fyll ut og send inn skjema for søknad om deltagelse på kurs. Du får svar innen fire uker før kursets oppstart.

Overnatting

 

Spørsmål? Kontakt Ragnhild Rørvik på e-post ragnhild.rorvik@lhl.no eller telefon 936 22 361