LHL

Hopp til innhold

Triminstruktørkurs/vanntrim

fredag 27. april kl. 12:00 - søndag 29. april kl. 13:00

LHL har fire forskjellige treningsnivåer på kursene: fysisk aktivitet nivå 1 ,2, 3 og vanntrim. Det vil gå to paralelle kurs denne helgen: Vanntrim og Fysisk aktivitet nivå 2.

Vanntrim

Programmet "vanntrim" har moderat intensitet, og vi benytter vannets egenskaper for å få treningseffekt. Motstanden i vannet gir oss mulighet til å trene effektivt selv om øvelsene gjennomføres relativt rolig. Oppdriften i vannet gjør at vi føler oss lettere. Dette gjør at mange opplever at de klarer mer når de er i vannet. Programmet gjennomføres hovedsakelig stående/ gående i vannet og inneholder både kondisjons- og styrkeøvelser som utføres til musikk.

Målet med opplæringen er at deltakerne etter endt kurs skal kunne starte opp og lede treningsgrupper i regi av LHL.

Triminstruktørkursene er en kombinasjon av teori og praksis, hvor det i tillegg til grundig opplæring i ett av trenings-programmene vil bli forelest i temaene: likemannsarbeid i LHL, fysisk aktivitet og helse- og instruktørrollen.

Deltakerne vil på kurset få delta i et engasjerende fellesskap med tid til erfaringsutveksling og sosialt samvær på kveldene.

Søknad om å delta på triminstruktørkurs i vanntrim sendes Iselin Løvhøiden på e-post: iselin.lovhoiden@lhl.no eller mobil: 466 64 500