Hopp direkte til innhold

Lege hjem til deg
dag, kveld og helg

I samarbeid med Hjemmelegene tilbyr LHL 30 prosent rabatt på å få en dyktig og erfaren lege hjem til din stue.

Lege hjem

Før var det vanlig at legen kom på besøk. For deg som ikke ønsker, kan, vil, eller har tid til å dra til legen, kan du igjen få en Hjemmelege akkurat dit du vil i løpet av noen få timer!

Rabattkode

LHL samarbeider med Hjemmelegene om denne kampanjen for å gjøre tilbudet kjent. For 30 prosent rabatt bruker du LHLs visjon som rabattkode: "EtBedreLiv" (uten mellomrom).

Å få en Hjemmelege på besøk gjøres med tre enkle steg:

  • 1. Søk etter ditt postnummer på www.hjemmelegene.no
    1. Søk etter ditt postnummer på www.hjemmelegene.no
  • 2. Velg time og fullfør bestillingen
    2. Velg time og fullfør bestillingen
  • 3. Legen ringer før ankomst og kommer så hjem til deg!
    3. Legen ringer før ankomst og kommer så hjem til deg!
Bestill time nå

Tilbudet gjelder alle

Hjemmelegene er vant med å hjelpe ung og gammel med stort og smått. Tilbudet gjelder alle som ønsker å få legen hjem og som benytter rabattkoden «EtBedreLiv».

Til vanlig er prisen kr 1290, men med dette tilbudet får du legen helt hjem til kun kr 900. Hjemmebesøket har alltid fast pris og vil aldri ha pristillegg uansett reiseavstand, tidspunkt på døgnet og hva legen gjør.

Vis ledige timer

Fullverdig legetime hjemme

Ved å bestille en Hjemmelege slipper du reisevei og venterom. En erfaren lege vil komme hjem til deg, sette av god tid, og gi behandlingen du trenger i kjente omgivelser.

Hjemmelegen har med seg en legekoffert full av utstyr for å kunne hjelpe med det aller meste som fastlegen og legevakten kan. Legen utfører god diagnostikk og kan ta en rekke prøver som CRP, halsprøver, blodsukker, urinprøver og mye annet. Alle undersøkelser, prøver, henvisning, sykemelding, resepter og attester er alltid inkludert i den faste prisen.

Lurer du på om Hjemmelegene kan hjelpe akkurat deg kan du lese mer her. Du kan også raskt få svar ved chatte med Hjemmelegene på deres nettsider.

Ofte stilte spørsmål

Håndplukkede leger til å stole på

Hver eneste av Hjemmelegene er nøye utvalgt blant hundrevis av søkere. De har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret, er svært erfarne og jobber til daglig på sykehus, fastlegekontor og legevakt landet rundt. Du og dine vil bli godt ivaretatt!

LHL er en medlemsbasert pasientorganisasjon med nærmere 54 000 medlemmer. LHL driver LHL-sykehuset Gardermoen og en rekke klinikker rundt om i landet.

Guide til raskere behandling

For å bestille time, eller undersøke hvor fort en Hjemmelege kan komme til deg, søker du på Hjemmelegenes nettsider.

Tjenesten er tilgjengelig i blant annet Stor-Oslo, Drammen, Lillestrøm, Drøbak, Ski, Moss, og vil snart være tilgjengelig i flere deler av landet.

Vis ledige timer