Hopp direkte til innhold

Lege hjem til deg dag, kveld og helg

Medlemmer i LHL får rabatt hos Hjemmelegene

30 prosent medlemsrabatt

LHL tilbyr i samarbeid med Hjemmelegene 30 prosent medlemsrabatt for lege hjem til deg og din familie.

Medlemmer i LHL får også rabatt på konsultasjon med lege via sikker chat, lett tilgjengelig uansett hvor du bor i landet.

Lege hjem

Før var det vanlig at legen kom på besøk. For deg som ikke ønsker, kan, vil, eller har tid til å dra til legen, kan du igjen få en Hjemmelege akkurat dit du vil i løpet av noen få timer!

Pris for medlemmer i LHL: kr 900
(Ordinær pris kr 1 290)

Snakk med legen online

Rask og enkel kontakt med lege, rett fra sofaen. Alltid åpent og du får svar på timen mellom kl. 9-21, for hele familien. Løsningen er trygg og enkel, og sikrer at du kommer raskt i kontakt med en dyktig lege. 

Pris for medlemmer i LHL: kr 299
(Ordinær pris kr 350)

Å få en Hjemmelege på besøk gjøres med tre enkle steg:

  • 1. Søk etter ditt postnummer på www.hjemmelegene.no
    1. Søk etter ditt postnummer på www.hjemmelegene.no
  • 2. Velg time og fullfør bestillingen
    2. Velg time og fullfør bestillingen
  • 3. Legen ringer før ankomst og kommer så hjem til deg!
    3. Legen ringer før ankomst og kommer så hjem til deg!
Bestill time nå

Fullverdig legetime hjemme

Ved å bestille en Hjemmelege slipper du reisevei og venterom. En erfaren lege vil komme hjem til deg, sette av god tid, og gi behandlingen du trenger i kjente omgivelser.

Hjemmelegen har med seg en legekoffert full av utstyr for å kunne hjelpe med det aller meste som fastlegen og legevakten kan. Legen utfører god diagnostikk og kan ta en rekke prøver som CRP, halsprøver, blodsukker, urinprøver og mye annet. Alle undersøkelser, prøver, henvisning, sykemelding, resepter og attester er alltid inkludert i den faste prisen.

Lurer du på om Hjemmelegene kan hjelpe akkurat deg kan du lese mer her. Du kan også raskt få svar ved chatte med Hjemmelegene på deres nettsider.

Ofte stilte spørsmål

Håndplukkede leger til å stole på

Hver eneste av Hjemmelegene er nøye utvalgt blant hundrevis av søkere. De har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret, er svært erfarne og jobber til daglig på sykehus, fastlegekontor og legevakt landet rundt. Du og dine vil bli godt ivaretatt!

LHL er en medlemsbasert pasientorganisasjon med nærmere 53 000 medlemmer. LHL driver LHL-sykehuset Gardermoen og en rekke klinikker rundt om i landet.

Guide til raskere behandling

For å bestille time, eller undersøke hvor fort en Hjemmelege kan komme til deg, søker du på Hjemmelegenes nettsider.

Tjenesten er tilgjengelig i blant annet Stor-Oslo, Drammen, Lillestrøm, Drøbak, Ski, Moss, og vil snart være tilgjengelig i flere deler av landet.

Vis ledige timer