Hopp direkte til innhold

Ta EKG-måling på 30 sekunder
- rett til telefonen

Bli LHL-medlem og kjøp KardiaMobile til LHL-pris

Ta EKG-måling på 30 sekunder

Med KardiaMobile kan du ta hjerterytmemåling (EKG) når det passer deg. I løpet av 30 sekunder får du svar om du har normal hjerterytme eller om du kan ha hjerteflimmer. 

KardiaMobile er utviklet av det amerikanske selskapet AliveCor og består av en app og et mobildeksel som er godkjent av FDA (Food and Drug Administration) som er det amerikanske overvåkningsorganet for medisinske produkter og som er kjent for å være verdens strengeste kontrollorgan.

LHL tilbyr KardiaMobile gjennom vår medisinske kompetansebedrift Vertikal Helse. 

Se hvordan KardiaMobile virker (engelsk) 

LHL-pris kr 990 (ordinær pris kr 1 650)

Vi har satt sammen et spennende tilbud til deg som melder deg inn i LHL:

  • Medlemskap i LHL kr 350/år
  • KardiaMobile til LHL pris 990,- (Ordinær pris kr 1 650)

Merk at du må ha smarttelefon for å kunne benytte KardiaMobile

Bli medlem nå, og bestill KardiaMobile

Er du allerede medlem i LHL får du det samme tilbudet.

Bestill KardiaMobile

Hva er hjerteflimmer?

Hjerteflimmer, også kalt forkammerflimmer eller atrieflimmer, er en hjertesykdom hvor mange beskriver at hjertet "raser avgårde". Årsaken er at hjerteforkamrene (atriene) trekker seg uregelmessig og raskere sammen enn normalt. Hjerteflimmer er en risikofaktor for hjerneslag, og omlag en tredjedel av hjerneslagene i året, opp mot 4 000, kan være forårsaket av hjerteflimmer.

Symptomer

Symptomene varierer hos hver enkelt. Noen merker ikke symptomene i det hele tatt, særlig gjelder dette de som får hjerteflimmer i høy alder. Andre har store plager og vansker med å utføre vanlige gjøremål. Noen opplever at hjerteflimmer utløses kun i spesielle situasjoner, og andre igjen får hjerteflimmer i forbindelse med anstrengelser, mens andre får det bare når de er i ro, særlig om natten. Typiske symptomer kan være

  • rask og/eller uregelmessig hjerterytme
  • svimmelhet
  • pustebesvær
  • utmattelse

1 av 4 utvikler hjerteflimmer

I løpet av livet utvikler 1 av 4 hjerteflimmer og de over 65 år er spesielt utsatt. Hjerteflimmer er en tilstand som i de aller fleste tilfeller rammer middelaldrende og eldre mennesker.

I Norge er ca. 150 000 diagnostisert med hjerteflimmer, og det anslås at så mange som 40-50 000 har hjerteflimmer uten at de vet det. I løpet av livet utvikler en av fire hjerteflimmer, og ca. 12 prosent av personer over 75 år har diagnosen, og forekomsten øker med alder.