Krokeide vgs

Hopp direkte til innhold
Foto: Silje Lepsøy

Eleverfaringer

Se hva elever ved Krokeide VGS har å si om skolen og sin opplevelse.

Elever ved skolen

Vegard Krogstad (29)

Vegard Krogstad (29)

Tidligere elev Vg2 Salg, service og sikkerhet. Nå elev Påbygg

— Jeg trives godt på Krokeide og er så fornøyd med oppfølgingen at jeg håper å gå her neste år også (har søkt påbygg). Støtten du får her er helt spesiell, og lærerne tar virkelig hensyn til det du sliter med. Jeg er imponert over alt skolen har tilgjengelig, som for eksempel kinorom, treningsanlegg og brygge med båter. Denne skolen er en drøm som jeg anbefaler på det varmeste.

Lars Brunborg (23)

Lars Brunborg (23)

Tidligere elev Vg3 Påbygg

—  Undervisningen på Vg3 Påbygg er veldig bra lagt opp og det er engasjerte lærere som virkelig har forståelse for elevenes behov. Påbygg krever en del arbeid og egeninnsats, og det er fint å ha mulighet til å sitte på ettermiddagene med medelever og jobbe med skolearbeid. På Krokeide får du mulighet til å utvikle deg som menneske i tillegg til det faglige. Her er det en trygg arena hvor du ikke føler deg annerledes.

Mads Gill Rødbotten (21)

Mads Gill Rødbotten (21)

Tidligere elev Vg2 IKT-servicefag. Nå elev Påbygg

Jeg er mye mer motivert for skolegang etter at jeg begynte på Krokeide og karakterene er betraktelig bedre. Det er utrolig greit med flere lærere i klasserommet fordi da får jeg alltid den hjelpen jeg trenger. Jeg vil også trekke frem miljøterapeutene som arrangerer aktiviteter på fritiden som for eksempel ballspill, trening, turer og bassengøkter. Dette er en fantastisk skole hvor man får venner for livet fra hele landet. Her kommer du til å stortrives!

Nadine Hella (29)

Nadine Hella (29)

Tidligere elev Vg3 Dataelektroniker

—  Jeg vil anbefale dataelektroniker på det varmeste. Her får du fibersertifikat og kan gå opp til fagprøve så lenge du består. Oppfølgingen er god og det er veldig positivt at det er få elever i klassen og flere lærere. Alle på Krokeide kan relatere seg til det du sliter med fordi samtlige elever har sine utfordringer – det skaper et helt spesielt samhold og vennskap for livet.

Tidligere elever

Mari Nedrebø Eggereide (25)

Mari Nedrebø Eggereide (25)

Elev, Elektrofag

— En av de unike tingene med skolen er at elevene her bryr seg om hverandre. Alle vet at noen dager sliter man litt ekstra, og da er det godt å ha folk rundt seg som forstår deg og støtter deg. Lærerne er tålmodige, dyktige, og strekker seg langt for å tilrettelegge for oss, spesielt i vanskelige perioder. Man trenger ikke ha god kunnskap om elektronikk for å begynne på elektrofag, fordi man får en god gjennomgang av det grunnleggende stoffet av lærerne og de forklarer det helt til man forstår det. Det vi lærer på skolen her er direkte overførbart i forhold til hva som venter oss i arbeidslivet, som for eksempel evnen til å tilegne seg ny kunnskap og hvordan man kan bruke datamaskin som hjelpemiddel.

Robin Hansen (23)

Robin Hansen (23)

Tidligere elev, Påbygg

— Skolen er på mange måter veldig lik en vanlig skole, men her får man ekstra hjelp. Jeg følte meg akseptert og inkludert fra første stund da jeg begynte på Krokeide. Lærerne på skolen har et oppriktig ønske om at elevene skal lære, og de gjør sitt beste for at undervisningen tilrettelegges på best mulig måte for hver enkelt elev. Jeg vil definitivt anbefale Krokeide til andre som sliter. Mitt beste råd er å kjøre på, bite tennene sammen og hoppe i det.

Thomas Halseth Thoresen (29)

Thomas Halseth Thoresen (29)

Tidligere elev, Service og samferdsel

— Jeg ble positivt overrasket over mottakelsen jeg fikk da jeg begynte på skolen. Her blir du ikke diskriminert for din fortid eller dine utfordringer. Lærerne er veldig dyktige til å tilrettelegge og tar hensyn til utfordringene til elevene. De tar kontakt dersom du ikke møter til timene, og det er en stor motivasjon at noen faktisk forventer og ønsker at du skal komme på skolen. Jeg går i behandling utenfor skolen, og det fungerer veldig fint. Jeg vil anbefale andre å søke på Krokeide, vi trenger spesielt flere jenter på skolen.

Dennis Isaksen Cheung (28)

Dennis Isaksen Cheung (28)

Tidligere elev, Elektrofag

— Skolen har et unikt tilbud og vi elever har alt vi trenger her. Lærerne er veldig dyktige, greie og flinke til å følge opp alle elevene. Jeg vil anbefale andre som har utfordringer av ulike slag å gå på denne skolen. Her får du muligheten til å fullføre utdanningen din i rolige omgivelser på en skole som tilrettelegger for dine behov.

Marthe Catalina Hajem Kjendseth (25)

Marthe Catalina Hajem Kjendseth (25)

SeSa. Tidligere elev.

— Lærerne på skolen er kjempe flinke. Jeg har aldri vært borti en så fin lærergjeng på videregående før, som også er så flinke til å få deg til å føle at du kan noe. Jeg føler meg hørt og forstått i forhold til min situasjon, noe som er veldig viktig og betryggende. Så er det så klart utrolig mange koselige elever jeg trives veldig godt med i klassen og på skolen også.

Andreas Jomisko Haukenes (32)

Andreas Jomisko Haukenes (32)

Påbygg. Tidligere elev.

— Påbygg for meg har vært mye hardt arbeid, med belønning i form av økt selvinnsikt og bredere faglig grunnforståelse. Takket være gode pedagogiske evner hos lærerne har linjen åpnet for helt nye interesser, og gjort meg mer åpen for å utforske andre fagfelt. Følelsen av å finne glede i skolearbeid er vanskelig å beskrive.

Håkon Naustdal (31)

Håkon Naustdal (31)

IKT-servicefag. Tidligere elev.

— Jeg trives veldig godt i det voksne miljøet på Krokeide og både elever og ansatte bryr seg om hverandre her. I løpet av mine to år på Krokeide har jeg lært veldig mye jeg kan ta med ut i arbeidslivet. Jeg vil trekke frem data-laben som en stor fordel hvor vi kan jobbe med praktiske oppgaver. Lærerne på skolen er forståelsesfulle, tålmodige og veldig behjelpelige. Jeg har også fått veldig god oppfølging av fysioterapeut og spesialpedagog.

Katrine Stubseid Berge (34)

Katrine Stubseid Berge (34)

SeSa. Tidligere elev.

— Mitt liv har forandret seg etter at jeg begynte på Krokeide. Dette er den beste skolen jeg har gått på! Lærerne er fantastiske; de tar virkelig hensyn til mine utfordringer og oppmuntrer meg til å gjøre mye mer enn det jeg trodde jeg var i stand til å klare. Det er trygt og fint å bo på skolen, og du velger selv hvor aktiv du ønsker å være i det sosiale fellesskapet. Her har jeg fått utrolig god hjelp til å fullføre utdanningen min og jeg har fått masse motivasjon til veien videre etter videregående.

Kontakt oss

Telefon: 55 10 87 00

Krokeide videregående skole
Korsnesveien 70
5244 Fana

Telefaks: 55 10 87 01