Krokeide vgs

Hopp direkte til innhold
Foto: Silje Lepsøy

Eleverfaringer

Se hva elever ved Krokeide VGS har å si om skolen og sin opplevelse.

Bilde av DennisElektro: Dennis Isaksen Cheung (28)

"Skolen har et unikt tilbud og vi elever har alt vi trenger her. Lærerne er veldig dyktige, greie og flinke til å følge opp alle elevene. Jeg vil anbefale andre som har utfordringer av ulike slag å gå på denne skolen. Her får du muligheten til å fullføre utdanningen din i rolige omgivelser på en skole som tilrettelegger for dine behov."

 

SeSa: Katrine Stubseid Berge (34)Bilde av Kathrine

"Mitt liv har forandret seg etter at jeg begynte på Krokeide. Dette er den beste skolen jeg har gått på! Lærerne er fantastiske; de tar virkelig hensyn til mine utfordringer og oppmuntrer meg til å gjøre mye mer enn det jeg trodde jeg var i stand til å klare. Det er trygt og fint å bo på skolen, og du velger selv hvor aktiv du ønsker å være i det sosiale fellesskapet. Her har jeg fått utrolig god hjelp til å fullføre utdanningen min og jeg har fått masse motivasjon til veien videre etter videregående."

 

Bilde av MartheSeSa: Marthe Catalina Hajem Kjendseth (25)

"Lærerne på skolen er kjempe flinke. Jeg har aldri vært borti en så fin lærergjeng på videregående før, som også er så flinke til å få deg til å føle at du kan noe. Jeg føler meg hørt og forstått i forhold til min situasjon, noe som er veldig viktig og betryggende. Så er det så klart utrolig mange koselige elever jeg trives veldig godt med i klassen og på skolen også."

 

Påbygg: Andreas Jomisko Haukenes (32)Bilde av Andreas

"Påbygg for meg har vært mye hardt arbeid, med belønning i form av økt selvinnsikt og bredere faglig grunnforståelse. Takket være gode pedagogiske evner hos lærerne har linjen åpnet for helt nye interesser, og gjort meg mer åpen for å utforske andre fagfelt. Følelsen av å finne glede i skolearbeid er vanskelig å beskrive."

 

Bilde av HåkonIKT-servicefag: Håkon Naustdal (31)

"Jeg trives veldig godt i det voksne miljøet på Krokeide og både elever og ansatte bryr seg om hverandre her. I løpet av mine to år på Krokeide har jeg lært veldig mye jeg kan ta med ut i arbeidslivet. Jeg vil trekke frem data-laben som en stor fordel hvor vi kan jobbe med praktiske oppgaver. Lærerne på skolen er forståelsesfulle, tålmodige og veldig behjelpelige. Jeg har også fått veldig god oppfølging av fysioterapeut og spesialpedagog."