Krokeide vgs

Hopp direkte til innhold
Foto: Silje Lepsøy

Eleverfaringer

Se hva elever ved Krokeide VGS har å si om skolen og sin opplevelse.

Caroline Kvant (18)

Caroline Kvant (18)

Vg2 IKT, tidligere elev

- Lærerne er fantastiske; de har god erfaring med å tilrettelegge for ulike typer diagnoser og de har forståelse for om du har en dårlig dag. På denne skolen bryr de ansatte seg om hver enkelt elev, jeg føler meg ivaretatt og kan være meg selv. Samholdet blant elevene er unikt og alle blir respektert uavhengig av hvilke utfordringer man har. Jeg kan på det varmeste anbefale IKT-servicefag. Da jeg begynte her kunne jeg lite om data, men nå føler jeg meg klar for læretiden. Jeg hadde ikke kommet meg gjennom dette skoleåret uten den tilretteleggingen jeg får her.

Mari Nedrebø Eggereide (25)

Mari Nedrebø Eggereide (25)

Elektro

- En av de unike tingene med skolen er at elevene her bryr seg om hverandre. Alle vet at noen dager sliter man litt ekstra, og da er det godt å ha folk rundt seg som forstår deg og støtter deg. Lærerne er tålmodige, dyktige, og strekker seg langt for å tilrettelegge for oss, spesielt i vanskelige perioder. Man trenger ikke ha god kunnskap om elektronikk for å begynne på elektrofag, fordi man får en god gjennomgang av det grunnleggende stoffet av lærerne og de forklarer det helt til man forstår det. Det vi lærer på skolen her er direkte overførbart i forhold til hva som venter oss i arbeidslivet, som for eksempel evnen til å tilegne seg ny kunnskap og hvordan man kan bruke datamaskin som hjelpemiddel.

Robin Hansen (23)

Robin Hansen (23)

Påbygg

- Skolen er på mange måter veldig lik en vanlig skole, men her får man ekstra hjelp. Jeg følte meg akseptert og inkludert fra første stund da jeg begynte på Krokeide. Lærerne på skolen har et oppriktig ønske om at elevene skal lære, og de gjør sitt beste for at undervisningen tilrettelegges på best mulig måte for hver enkelt elev. Jeg vil definitivt anbefale Krokeide til andre som sliter. Mitt beste råd er å kjøre på, bite tennene sammen og hoppe i det.

Thomas Halseth Thoresen (29)

Thomas Halseth Thoresen (29)

SeSa

- Jeg ble positivt overrasket over mottakelsen jeg fikk da jeg begynte på skolen. Her blir du ikke diskriminert pga din fortid eller dine utfordringer. Lærerne er veldig dyktige til å tilrettelegge og tar hensyn til utfordringene til elevene. De tar kontakt dersom du ikke møter til timene, og det er en stor motivasjon at noen faktisk forventer og ønsker at du skal komme på skolen. Jeg går i behandling utenfor skolen, og det fungerer veldig fint. Jeg vil anbefale andre å søke på Krokeide, vi trenger spesielt flere jenter på skolen.

Dennis Isaksen Cheung (28)

Dennis Isaksen Cheung (28)

Elev

- Skolen har et unikt tilbud og vi elever har alt vi trenger her. Lærerne er veldig dyktige, greie og flinke til å følge opp alle elevene. Jeg vil anbefale andre som har utfordringer av ulike slag å gå på denne skolen. Her får du muligheten til å fullføre utdanningen din i rolige omgivelser på en skole som tilrettelegger for dine behov.

Tidligere elever

Marthe Catalina Hajem Kjendseth (25)

Marthe Catalina Hajem Kjendseth (25)

SeSa. Tidligere elev.

- Lærerne på skolen er kjempe flinke. Jeg har aldri vært borti en så fin lærergjeng på videregående før, som også er så flinke til å få deg til å føle at du kan noe. Jeg føler meg hørt og forstått i forhold til min situasjon, noe som er veldig viktig og betryggende. Så er det så klart utrolig mange koselige elever jeg trives veldig godt med i klassen og på skolen også.

Andreas Jomisko Haukenes (32)

Andreas Jomisko Haukenes (32)

Påbygg. Tidligere elev.

- Påbygg for meg har vært mye hardt arbeid, med belønning i form av økt selvinnsikt og bredere faglig grunnforståelse. Takket være gode pedagogiske evner hos lærerne har linjen åpnet for helt nye interesser, og gjort meg mer åpen for å utforske andre fagfelt. Følelsen av å finne glede i skolearbeid er vanskelig å beskrive.

Håkon Naustdal (31)

Håkon Naustdal (31)

IKT-servicefag. Tidligere elev.

- Jeg trives veldig godt i det voksne miljøet på Krokeide og både elever og ansatte bryr seg om hverandre her. I løpet av mine to år på Krokeide har jeg lært veldig mye jeg kan ta med ut i arbeidslivet. Jeg vil trekke frem data-laben som en stor fordel hvor vi kan jobbe med praktiske oppgaver. Lærerne på skolen er forståelsesfulle, tålmodige og veldig behjelpelige. Jeg har også fått veldig god oppfølging av fysioterapeut og spesialpedagog.

Katrine Stubseid Berge (34)

Katrine Stubseid Berge (34)

SeSa. Tidligere elev.

- Mitt liv har forandret seg etter at jeg begynte på Krokeide. Dette er den beste skolen jeg har gått på! Lærerne er fantastiske; de tar virkelig hensyn til mine utfordringer og oppmuntrer meg til å gjøre mye mer enn det jeg trodde jeg var i stand til å klare. Det er trygt og fint å bo på skolen, og du velger selv hvor aktiv du ønsker å være i det sosiale fellesskapet. Her har jeg fått utrolig god hjelp til å fullføre utdanningen min og jeg har fått masse motivasjon til veien videre etter videregående.

Har du lærevansker eller fysiske/psykiske utfordringer, som gjør at du trenger ekstra oppfølging for å fullføre skolegangen din? Da kan Krokeide videregående skole være det rette for deg!

Søk skoleplass