Krokeide vgs

Hopp direkte til innhold
Foto: Silje Lepsøy

Vårt studietilbud

Særskilt tilrettelagt opplæring og et tverrfaglig støtteapparat.

Vi hjelper deg i gang

Krokeide videregående skole er en skole for mennesker som har lærevansker eller psykiske/fysiske utfordringer.

Skolens mål er læring og fullføring for alle elevene.

Hjelp og støtte

Våre ansatte vil støtte deg og hjelpe deg, slik at du får størst mulig utbytte, både faglig og sosialt. Din egen innsats er likevel det viktigste. Vi er alle en del av et felleskap der hver og en av oss kan bidra med å være positiv, raus og løsningsorientert.

Studietilbudet ved Krokeide vgs

Tilrettelagt opplæring

På Krokeide videregående skole tilbyr vi videregående opplæring for personer med lærevansker eller psykiske/fysiske utfordringer. Vi tilbyr særskilt tilrettelagt opplæring og et tverrfaglig støtteapparat med erfarne ansatte som hjelper deg med å fullføre utdanningen. Utdanningen kvalifiserer deg for arbeidsliv eller videre studier.

Alle elevene på Krokeide videregående skole har det til felles at de har dokumentert behov for særskilt tilrettelagt opplæring. Ingen skiller seg ut - og her møter du et miljø som er tolerant og inkluderende.

Våre programområder

Studietilbud-2020_2021_.jpg

Vi følger offentlige læreplaner etter Kunnskapsløftet og gir videregående opplæring med muligheter for oppmelding til fagprøve.

Alle opplæringsløpene (minus Vg3 Påbygg) innebærer praksis i bedrift. Det er åpent for kryssløp med andre linjer, både hos oss og på andre skoler.

Kontakt oss

Telefon: 55 10 87 00

Krokeide videregående skole
Korsnesveien 70
5244 Fana

Telefaks: 55 10 87 01

Fagfornyelsen

De nye læreplanene skal tas i bruk fra 2020 og dette medfører en del endringer i vårt studietilbud de kommende årene. På de yrkesfaglige utdanningsprogrammene blir det noen nye fag, og noen fag slås sammen.

Tilbudet er ikke endelig avgjort ennå. Mer informasjon kommer etterhvert som dette blir klart.

Privatist - ta opp igjen fag

Du kan ikke ta opp igjen fag på Krokeide videregående skole.

Dette kan du gjøre som privatist, og vi anbefaler at du tar kontakt med Opplæringskontoret i hjemfylket ditt for mer informasjon om dette.