LHL Hjerneslag

Hopp direkte til innhold

Brosjyrer og podkast

Last ned brosjyrer, eller lytt til vår podkast.

/link/09f941c4c7554fd48a74c59300b4c9c7.aspx

SlagNytt - ny utgave

Magasinet er sendt til medlemmer i LHL Hjerneslag som ønsker informasjon på papir, slagenheter og rehabiliteringsinstitusjoner.

SlagNytt nr 1, 2020

SlagNytt er LHL Hjerneslags magasin om hjernehelse og hjerneslag. Magasinet inneholder nyheter, temaartikler, kronikker og intervjuer med brukere og eksperter på hjernehelse og hjerneslag.

SlagNytt kan også leses her (åpnes i nytt vindu)

SlagNytt nr 1, 2019

SlagNytt er LHL Hjerneslags nye magasin om hjernehelse og hjerneslag. Magasinet inneholder nyheter, temaartikler, kronikker og intervjuer med brukere og eksperter på hjernehelse og hjerneslag.

Hjerneslag – hva nå?

Brosjyren "Hjerneslag – hva nå?" er den første helhetlige og mest omfattende informasjonsbrosjyren som er laget om hjerneslag, konsekvensene av slag og tips om hvordan mestre en hverdag som slagrammet eller pårørende.

Hjerneslag - hva nå?

Fakta, tips og råd til slagrammede og pårørende

Brosjyren er skrevet av anerkjente fagpersoner og med innspill fra slagrammede og pårørende. Innholdet strekker seg fra forebygging til behandling og rehabilitering. Det er egne kapitler om blant annet rettigheter og pårørende. En rød tråd i brosjyren er fakta kombinert med tips og råd.

Fatigue – den usynlige fienden

Brosjyre som forteller hva fatigue er og som gir gode råd til deg som sliter med utmattelse

Til deg som er pårørende til en slagrammet

Brosjyre for deg som er pårørende til en slagrammet

Podkast om fatigue (utmattelse): Fatigue er noe som fortsatt ikke er så godt kjent og kan ramme mange med kronisk sykdom. Hva er fatigue og hvem kan få fatigue? I denne episoden forteller to brukere om sine erfaringer med å leve med fatigue.

 

Podkast om afasi: Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen. I denne episoden skal du få høre mer om dette og hvordan man kan leve godt selv om man har problemer med språket. 

 

Du kan også søke opp Helsepodden LHL i iTunes eller i den app-en du bruker for å høre podkaster.

Få nyhetsbrev fra LHL Hjerneslag

Få oppdatert informasjon om hjerneslag og tips om hvordan leve med slag, samt annen informasjon om helse og livsstil.

Ved å registrere din e-post samtykker du til at LHL kan sende deg nyhetsbrev. Vi bruker ikke din e-postadresse til noe annet enn dette.

Du kan når som helst melde deg av. Les mer om hvordan vi behandler dine data på lhl.no/personvern
Vi bruker Mailchimp til å sende nyhetsbrev. Les om MailChimp og personvern.