LHL Hjerneslag

Hopp direkte til innhold

Avlastning for pårørende

Avlastning er et tilbud til pårørende eller andre som har stor omsorgsbelastning. Avlastning kan for eksempel være at den slagrammede er på sykehjem fire døgn i måneden. Avlastning er gratis.

Mange kommuner har et eget bestillingskontor for hjemmebaserte tjenester. Her får du søknadsskjema og informasjon om hvor søknaden skal sendes.

Få nyhetsbrev fra LHL Hjerneslag

Få oppdatert informasjon om hjerneslag og tips om hvordan leve med slag, samt annen informasjon om helse og livsstil.

Ved å registrere din e-post samtykker du til at LHL kan sende deg nyhetsbrev. Vi bruker ikke din e-postadresse til noe annet enn dette.

Du kan når som helst melde deg av. Les mer om hvordan vi behandler dine data på lhl.no/personvern
Vi bruker Mailchimp til å sende nyhetsbrev. Les om MailChimp og personvern.

Pasientombud

Bistanden er gratis og omfatter områder som trygdeytelser, pasientrettigheter, rett til helsehjelp, trygd, forsikring, skatt, yrkesskader, erstatning og arbeidsliv. Pasientombudet kan for eksempel kontaktes for juridiske råd og veiledning når det gjelder yrkesskadeerstatning. For oppfølging av saker kreves at du er medlem i LHL.

Pasientombudet holder også kurs om rettigheter for hjerte- og lungesyke.

I tillegg til å være pasientombud i LHL, er Atle Larsen juridisk rådgiver ved FFO's Rettighetssenter, medlem av Pasientskadenemnda og Helsepersonellnemnda og leder av Brukerutvalget ved Lovisenberg sykehus.

Du kan treffe pasientombudet på telefon 415 46 963 og e-post al@lhl.no.