Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

LHL og LHL Internasjonal

Også i høst har vi hatt gleden av å besøke lokallag av LHL

13. september var tidligere tuberkulosepasient Kjetil Dybvik hos LHL Røyken og Hurum. Kjetil snakket om tuberkulose i Norge, gjennom både historien og tuberkulosen i kunst og kultur. Tuberkulosen har jo en veldig viktig plass i både norsk historie, kunst og kultur. Kjetil snakket også om sine personlige erfaringer med tuberkulosen og om hva han har sett på hans mange reiser i Afrika, der sykdommen fremdeles er utbredt og tar altfor mange liv. Det var godt oppmøte og god stemning. 

9. november gikk turen nordover; da hadde vi et veldig hyggelig besøk hos LHL Harstad, der vi fortalte om tuberkulose og arbeidet vårt. Det var en veldig trivelig forsamling vi møtte! Etter presentasjonen var det tid til en prat, og vi fikk kaffe og smørbrød. Det var også lotteri, og vi var så heldige at vi vant to premier!

6. desember fikk vi besøk på kontoret vårt i Schweigaards gate i Oslo av sentralstyremedlemmene Else Magni Horten og Rolf Hagen. Vi er jo veldig glede for å reise ut til lokallag, men like hyggelig var det å få besøk av LHL «hjemme hos oss»! Vi hadde et fint møte der vi fortale om tuberkulosesituasjonen i verden og om arbeidet vårt, og også om hvordan vi og LHL kan samarbeide fremover.

Tusen takk til LHL Røyken og Hurum og LHL Harstad for at dere tok oss imot, og takk til Else Magni og Rolf for at dere kom til oss!

Vi setter veldig stor pris på å møte medlemmene i LHL, så vi vil gjerne oppfordre lokallagene til å kontakte oss for et besøk!